KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

UNATOČ PORAZU OSIGURAN OSTANAK U 2.HKLZ

U zadnjem 22. kolu 2.HKLZ kuglači KK Policajca gostovali su u Otočcu kod druge ekipe KK Velebita i nisu se dobro proveli. Izgubili su maksimalnim rezultatom 8 : 0 (19,5:4,5) i 3460:3182 u ukupno srušenim čunjevima. Međutim, unatoč teškom porazu sretni su se vratili u Ogulin jer je tamo, istovremeno s utakmicom u Otočcu, KK Obrtnik istim maksimalnim rezultatom svladao KK Vatrogasca iz Otočca i tako KK Policajcu pomogao da zadrži drugoligaški status i sljedeće sezone.

U porazu protiv KK Velebita II za KK Policajac solidno su odigrali tek Zlatan Mazor (560) i Božo Pavlaković (549), donekle zadovoljavajuće Mladen Hećimović (536) i Branko Bajt (536), dok su skroz podbacili Anton Marković (508) i Mirko Birač (492).

Tako je KK Policajac na kraju zadržao 9. mjesto na tablici s osvojenih 18 bodova (8 pobjeda, dva neriješena rezultata i 12 poraza), zadnje koje jamči ostanak u ligi i to jedan bod ispred KK Vatrogasca. KK Vatrogasac iz Otočca, KK Stara hiža iz Duge Rese i KK Mladost iz Delnica tako ispadaju iz lige, dok su kuglači KK Rakovice osvojili prvo mjesto i plasirali se u 1.B HKL. Ovom prilikom KK Rakovici čestitamo na osvojenom naslovu prvaka.

Zapisnik s utakmice KK Velebit II Otočac – KK Policajac Ogulin pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezultatima 22. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.