KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

REMI PROTIV KARLOVAČKIH ŽELJEZNIČARA

U sklopu 3. kola 2.HKLZ KK Policajac je na domaćoj kuglani u Ogulinu ugostio ekipu KK Željezničara iz Karlovca te u toj utakmici osvojio i svoj prvi ovosezonski bod. Naime, utakmica je završila neriješeno 4 : 4 (11:13) uz prednost gostiju u ukupno srušenim čunjevima – 3229:3259.

E sad, filozofsko je pitanje jesu li domaći kuglači osvojili ili izgubili bod? Nakon prva dva bloka igrača KK Policajac je poveo 4:0, uz pojedinačne pobjede Zlatana Mazora (511) i Bože Pavlakovića (564) u prvom bloku te Mladena Hećimovića (574) i Branka Bajta (550) u drugom bloku igrača. U tom trenutku KK Policajac je imao i prednost od 56 čunjeva. Međutim, u zadnjem bloku igrača sve je otišlo na stranu gostiju jer su Anton Marković (531) i posebno Mirko Birač (499) odigrali loše, što je omogućilo Karlovčanima da, uz dvije pojedinačne pobjede, stignu i prestignu prednost domaćina u ukupno srušenim čunjevima.

U slijedećem 4. kolu pred ekipom KK Policajca je još jedan gradski derbi. Ovaj puta protiv lanjskog 1B ligaša KK Kleka, koji je u evidentnoj krizi igre i rezultata i trenutno je na posljednjem mjestu na tablici, bez osvojenog boda. Upravo je KK Klek i formalni domaćin utakmice koja se igra u subotu 1. listopada 2022.g. u 17 sati na Gradskoj kuglani “Klek” u Ogulinu.

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Željezničar pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim rezultatima 3.kola pogledajte ovdje.