KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

POBJEDA NA STARTU PRVENSTVA

Kuglači KK Policajca pobjedom su započeli natjecanje u novoformiranoj 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad (3.HKLZ). Ždrijeb je htio da se u prvom kolu novoga prvenstva i u novoj ligi sastanu KK Policajac i KK Dubovac iz Karlovca, koji su, da podsjetimo, prošle sezone međusobno igrali u zadnjem kolu 2.HKLZ i obadvoje ispali iz lige. 

KK Policajac, iako oslabljen jer je iz kluba u KK Osijek otišao Zlatan Mazor, i ovaj puta je pobijedio. Konačni rezultat bio je 6 : 2 (14:10) te 3192:3090 u ukupno srušenim čunjevima. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija da u prvom bloku igrača nije bilo određenih problema. Naime, u prvom bloku igrača za KK Policajac zaigrali su još nedovoljno utreniran Nikola Luketić (218), kojega je nakon dva seta zamijenio Zlatko Neralić (258). Međutim, iako je Neralić dobio obadva seta, na kraju su zbirno izgubili. Istovremeno je i Mladen Hećimović zbog problema s ramenom odigrao ispod svoje razine (514) pa su gosti iznenađujuće poveli 2:0 i 64 čunja.

Međutim, u nastavku utakmice stvari su sjele na svoje mjesto pa su, najprije Branko bajt (554) i kapetan Božo Pavlaković (563) izjednačili na 2:2 i 20 čunjeva plusa, da bi u završnom bloku igrača Anton Marković (566 – igrač utakmice) i Mirko Birač (519) svojim pojedinačnim pobjedama postavili konačni rezultat i dva boda za KK Policajac.

Slijedeće, 2. kolo igra se tek za dva tjedna, a KK Policajac Ogulin gostuje kod svojih “imenjaka” iz Vrbovskog, koji su u prvom kolu također upisali pobjedu i to protiv ogulinskog KK Poštara. Utakmica dvaju KK Policajaca igra se u subotu 14. listopada 2023.g. u 17 h na kuglani u Lovački dom u Vrbovskom.

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Dubovac pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 1.kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.