KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

NERIJEŠENO 4:4 U SKRADU

Kuglači KK Policajca još jednom donose bod s gostovanja. Ovaj puta s gostovanja u Skradu, gdje su, u okviru 5. kola 2.HKLZ igrali protiv domaćeg KK Skrada. Nakon vrlo uzbudljive i sve do kraja neizvjesne utakmice, u kojoj je pobjeda mogla pripasti i jednoj i drugoj ekipi, na kraju je završilo podjelom bodova 4:$ (11:13) te 3067:3077 u ukupno srušenim čunjevima.

Prvu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvario je Zlatan Mazor, srušivši respektabilnih 561 čunj, čime je na kraju osvojio i titulu igrača utakmice. S druge strane, Božo Pavlaković je odlično krenuo, uvjerljivo dobio prvi set ali je onda neobjašnjivo pao u igri i dokraja izgubio.

Drugu pojedinačnu pobjedu izborio je Mirko Birač iako je srušio jedan čunj manje od svojeg protivnika ali je dobio tri seta pa tako i bod.

Tako se u treći blok igrača ušlo rezultatom 2:2 i 21 čunj prednosti za KK Policajac, a onda prava drama. Mladen Hećimović je uvjerljivo dobio prva dva seta te se njegova pobjeda smatrala gotovom stvari. Međutim, u preostala dva seta je pao u igri što je iskoristio njegov protivnik te na kraju osvojio druga dva seta i srušio 7 čunjeva više. Slična situacija je bila i kod Danka Gašparovića koji je dobio prvi i treći set i u završnicu ušao s 3 čunja prednosti. Nije izdržao do kraja sačuvati tu prednost već je taj zadnji set izgubio za 7 čunjeva, a dvoboj za četiri čunja.

Šteta, velika šteta! Pobjeda na teškoj kuglani u Skradu nije bila nikad bliža. Međutim, treba biti zadovoljan i s ovim jednim bodom s obzirom na činjenicu da u Skradu i bolje ekipe teško dolaze do bodova.

U slijedećem 6.kolu 2.HKLZ KK Policajac opet ide u goste, ovaj puta u Otočac kod KK Vatrogasca. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 17.10.2021.g. u 15,00 sati na Gradskoj kuglani Otočac.

Zapisnik s utakmice KK Skrad– KK Policajac Ogulin pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezulatima 5. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.