KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

NASTAVLJA SE RASPRODAJA

U subotu poslijepodne kuglači KK Policajca ugostili su na svojoj kuglani u Ogulinu ekipu KK Skrada u sklopu 16. kola 2.HKLZ. Iako su, nakon sjajne utakmice i pobjede protiv KK Mostanja 1949, očekivali novu pobjedu i bijeg iz zone ispadanja iz lige, vrlo važni bodovi otišli su u Skrad. I nisu kuglači KK Policajca odigrali tako loše, koliko su Skrajani odigrali dobro, čak oborili svoj ekipni rekord. KK Skrad je bio bolji i pobijedio rezultatom 5 : 3 (13:11) te čak 98 čunjeva prednosti – 3425:3327.

Za KK Policajac pojedinačne pobjede izborili su Božo Pavlaković (581) u prvom bloku te Zlatan Mazor (578) i Mirko Birač (565) u trećem bloku igrača, dok su poraz doživjeli Branko Bajt (546) u prvom te Anton Marković (520) i Danko Gašparović (537) u drugom bloku igrača. Najviše je podbacio Anton Marković, koji je u odnosu na prošlu utakmicu srušio gotovo sto čunjeva manje. Međutim, mora se priznati da je njegov protivnik Danijel Bertović (604) odigrao fenomenalno i na kraju bio igrač utakmice.

No, iako su kuglači KK Policajca u kratko vrijeme doživjeli već drugi neplanirani poraz, još nije sve izgubljeno. Do kraja prvenstva ostalo je još šest utakmica od kojih su tri kod kuće. U slučaju da se ne pojavi ovakav kiks ili, još bolje rečeno, ako gostujuće ekipe (KK Vatrogasac, KK Uljanik i KK Stara Hiža) ne odigraju rekordno, osvojenih šest bodova moglo bi biti dostatno za ostanak u 2.HKLZ. Već u subotu 19. veljače 2022.g. na Gradskoj kuglani Klek za KK Policajac je jedna od ključnih ovosezonskih utakmica. U goste dolazi odlična ekipa KK Vatrogasca iz Otočca, koja se također bori za ostanak u drugoligaškom društvu. U svakom slučaju slijedi početak raspleta na dnu prvenstvene ljestvice.

Zapisnik s utakmice KK Policajac Ogulin – KK Skrad pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezultatima 16. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.