KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

KONAČNO POBJEDA

Nakon prve i do sada jedine pobjede u 4. kolu protiv KK Kleka, kuglači KK Policajca konačno su dočekali i drugu prvenstvenu pobjedu. Ona je izborena u 10., pretposlijednjem kolu jesenskog dijela prvenstva 2.HKLZ i to kod kuće protiv KK Karlobaga. Rezultat je na kraju bio 7 : 1 (17:7) za KK Policajac uz 114 čunjeva prednosti – 3315:3201.

Čak petorica domaćih kuglača, neki manje, a neki više uvjerljivo, ostvarili su pojedinačne pobjede. Mladen Hećimović (571) u prvom, Zlatan Mazor (576) i Božo Pavlaković (549) u drugom te Anton Marković (535) i Mirko Birač (581) u zadnjem bloku igrača. Jedino je Branko Bajt (503) uvjerljivo izgubio svoj pojedinačni dvoboj i to protiv najboljeg pojedinca na utakmici, mladoga Dine Jelinića (582).

Ovom pobjedom na bodovni konto upisana su dva nova boda (ukupno šest), s kojima su kuglači KK Policajca na prvenstvenoj tablici preskočili KK Karlobag (pet bodova) i trenutno zauzimaju 9. mjesto, s istim brojem bodova kao i KK Dubovac iz Karlovca, koji je iznenadio u Skradu pobjedom protiv domaćih kuglača.

I upravo u slijedećem, zadnjem prvenstvenom kolu KK Policajac ide u goste KK Dubovcu, gdje bi eventualnom pozitivnim rezultatom zadržao trenutnu poziciju na tablici, dok bi ih poraz pomaknuo čak i na predzadnje mjesto u slučaju pobjede KK Karlobaga protiv KK Velebita II. U svakom slučaju najzanimljivije utakmice 2.HKLZ  igraju se između ekipa koje su na začelju tablice, dok prvo mjesto uvjerljivo drži KK Mostanje 1949 sa svij deset dosadašnjih pobjeda.

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Karlobag pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim rezultatima 10.kola pogledajte ovdje.