KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

TEŽAK PORAZ NA PLITVICAMA

U 5. kolu 3.HKLZ kuglači KK Policajca gostovali su na Plitvičkim jezerima, gdje su igrali prvenstvenu utakmicu protiv KK Visočice iz Gospića, koji na tamošnjoj kuglani Hotela Jezero igra svoje domaće utakmice. KK Policajac doživio je težak poraz izgubivši maksimalnim rezultatom 8 : 0, u ukupno srušenim čunjevima 3265:3022, osvojivši tek pet setova (19:5).

Gledajući pojedinačno, najbolji pojedinac u redovima KK Policajca ovaj puta bio je Nikola Luketić (532), a uz njega petsto čunjeva prešli su još Božo Pavlaković (531), Anton Marković (527) i Mladen Hećimović (516) koji je i jedini imao kakve-takve šanse za osvojiti bod. Ostala dvojica igrača, najstariji Branko Bajt (455) i najmlađi Kevin Kirasić (461) odigrali su ispod očekivanja, što se pogotovo odnosi na Bajta koji je u očitoj rezultatskoj krizi.

Vremena za žalovanje nema jer već u subotu 11. studenoga 2023.g., u sklopu 6. prvenstvenog kola na domaću kuglanu u Ogulinu dolazi KK Ravnogorac, koji je petom kolu, također maksimalnim rezultatom 8:0, pobijedio KK Policajac iz Vrbovskog.

Inače, u ovom petom prvenstvenom kolu ostala dva ogulinska kluba u 3.HJKLZ, KK Klek i KK Poštar, bili su uspješni, Poštar gostujućom, a Klek domaćom pobjedom, pa trenutno zauzimaju sam vrh prvenstvene tablice sa 7 osvojenih bodova, koliko ima i vodeća KK Visočica. KK Policajac Ogulin ostao je na pet osvojenih bodova i trenutno zauzima šesto mjesto na prvenstvenoj tablici.

Zapisnik s utakmice KK Gospić Gs – KK Policajac Og pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 5.kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.