KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

SAMO BOD PROTIV GORANINA

Iako su se kuglači KK Policajca nadali pobjedi u 17. kolu 2.HKLZ protiv KK Goranina I, u utakmici koja se igrala na ogulinskoj Gradskoj kuglani “Klek”, to se nije ostvarilo. Utakmica je završila neriješeno 4 : 4 (11,5:12,5), a poraza su se domaći kuglači spasili većim brojem ukupno srušenih čunjeva – 3344:3310. Pobjeda je KK Policajcu značila koliki-toliki priključak za mjestom na tablici koje jamči siguran ostanak u drugoligaškom društvu, a ovako, sve je manje šanse iako kažu da nada zadnja umire i treba se boriti do kraja.

Inače, pobjeda je KK Policajcu izmakla za svega jedan jedini čunj, koji je nedostajao Antonu Markoviću u zadnjem setu zadnjeg bloka igrača da umjesto pola osvoji cijeli set. Čunjeva je imao dovoljno, čak 17 više od svojeg protivnika, pa je s 592 srušena čunja bio i najbolji igrač utakmice.

Dvije pojedinačne pobjede, koje nisu bile dovoljne za toliko željenu pobjedu, ostvarili su Zlatan Mazor (581) u prvom i Božo Pavlaković (541) u drugom bloku igrača, dok to nije uspjelo Mladenu Hećimoviću (549) u prvom, Nikoli Luketiću (523) u drugom i Mirku Biraču (556) u trećem bloku igrača. Da bi stvar bila gora, blizu pojedinačnoj pobjedi bili su i Mladen Hećimović (izgubio za četiri čunja – sve u zadnjem setu)) i Mirko Birač (izgubio zadnji set). Međutim, u svakom slučaju treba čestitati mladim kuglačima Goranina koji su iskoristili slabosti domaćih kuglača i zasluženo osvojili bod.

KK Policajac je tako s 11 osvojenih bodova ostao na 10. mjestu (tri boda više od 11. KK Dubovca i čak četiri manje od 9. KK Karlobaga) koje ne jamči siguran ostanak u 2.HKLZ (ovisi tko će sve ispasti iz 1.HKLZJ), a već u slijedeću subotu 25. veljače 2023.g., u sklopu 18. kola slijedi teško gostovanje u Puli protiv KK Uljanika.

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Goranin I pogledajte ovdje. 

Izvještaj o svim rezultatima 17.kola pogledajte ovdje.