KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

POBJEDA NADE PROTIV KK VATROGASCA

U 17. kolu 2.HKLZ kuglači KK Policajca su na domaćoj kuglani u Ogulinu svladali ekipu KK Vatrogasca iz Otočca rezultatom 6 : 2 (13:11) i 3303:3252 u ukupno srušenim čunjevima te tako podebljali nadu u ostanak u drugoligaškom društvu. Nakon neočekivanih domaćih poraza od KK Mladosti i KK Skrada, i za ovu utakmicu bilo je strahovanja da bi mogla krenuti u neželjenom smjeru ali već u prvom bloku igrača KK Policajac je poveo 2:0 i to pojedinačnim pobjedama Zlatana Mazora (553) i Mirka Birača (518).

Međutim, već u drugom bloku igrača stvari su se dubokom promijenile jer su Branko Bajt (544) i Anton Marković (569) tijesno izgubili svoje pojedinačne dvoboje. Zanimljivo je da je pri tome Branko Bajt čak srušio dva čunja više od svojeg protivnika ali mu je za pobjedu nedostajalo pola seta.

I tako se s rezultatom 2:2 i tek devet čunjeva prednosti za KK Policajac ušlo u neizvjesnu završnicu u kojoj su i Mladen Hećimović (553) i Božo Pavlaković (566) uspjeli iščupati vrlo važnu pobjedu i dva boda u borbi za ostanak u ligi.

Do kraja prvenstvene utrke ostalo je za odigrati još pet utakmica od kojih slijedeću KK Policajac igra u Otočcu protiv odlične ekipe KK Karlobaga, kojega je KK Policajac pobijedio u jesenskom dijelu prvenstva na domaćoj kuglani. Može li se dogoditi iznenađenje – znat ćemo u nedjelju 27. veljače 2022.g. nakon što se utakmica odigra.

Zapisnik s utakmice KK Policajac Ogulin – KK Vatrogasac Otočac pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezultatima 17. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.