KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

OTOČAC I DALJE NEOSVOJIV

Kuglači KK Policajca u 20. kolu 2.HKLZ gostovali su u Otočcu kod druge ekipe KK Velebita te izgubili rezultatom 7 : 1 (16,5:7,5). Domaći kuglači bili su daleko bolji i ukupno su srušili 3376 čunjeva, a gosti skromnih 3166 čunjeva. Tako je i dalje nova kuglana u Otočcu ostala “neosvojiva tvrđava” za KK Policajac. I tako, prvenstveno zahvaljujući jednako lošim rezultatima KK Dubovca i KK Kleka, ostaju na 10. mjestu, dok su svi ostali “pobjegli” daleko ispred (u bodovnom smislu).

Za KK Policajac su u prvom bloku igrača zaigrali Božo Pavlaković (557), Zlatan Mazor (558) i Mladen Hećimović (542) – napomena: Gradska kuglana u Otočcu ima šest staza – a jedinu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvario je Božo Pavlaković. Zlatan Mazor i Mladen Hećimović, iako su odigrali solidno (posebno Mazor koji je pojedinačno srušio najviše čunjeva u svojoj ekipi) , izgubili su svoje dvoboje. 

U drugom bloku igrača pravi potop… Anton Marković (508), Mirko Birač (515) i Nikola Luketić (486) uvjerljivo su izgubili od svojih protivnika, s time da su jedino Marković i Birač uspjeli osvojiti set, odnosno set i pol. 

Prvenstvo se bliži kraju. Preostala su još samo dva kola u kojima se na vrhu i na dnu tablice vjerojatno ništa neće promijeniti. KK Kupa kroči prema naslovu prvaka i plasmanu u 1.B ligu, dok KK Klek, KK Dubovac i KK Policajac napuštaju drugoligaško društvo, s time da za KK Policajac još tinjaju neke nade, ovisno o raspletu na začelju 1.B HKLJ.

Slijedeće 21. kolo KK Policajac opet gostuje u Otočcu, ovaj puta protiv KK Karlobaga. Utakmica se igra u nedjelju 19. ožujka u 18,00 sati.

Zapisnik s utakmice KK Velebit II – KK Policajac pogledajte ovdje. 

Izvještaj o svim rezultatima 20.kola pogledajte ovdje.