KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

KK POLICAJAC POBIJEDIO! ALI ONAJ IZ VRBOVSKOG!

Već u 2. kolu 3.HKLZ u međusobnom ogledu srela su se dva KK Policajca – vrbovšćanski i ogulinski. Domaći “policajci” iz Vrbovskog bili su bolji i pobijedili ukupnim rezultatom 6 : 2 (14,5:9,5) te sa 62 čunja viška – ukupno 3153:3091.

Za KK Policajac iz Ogulina jedine bodove, odnosno dvije pojedinačne pobjede ostvarili su Mirko Birač (522) u prvom bloku igrača te Božo Pavlaković (558) u zadnjem, trećem bloku igrača. Svi ostali su izgubili svoje pojedinačne dvoboje, s time da su relativno blizu osvajanju boda bili Anton Marković (518) u prvom i Mladen Hećimović (536) u drugom bloku igrača. Ispod očekivanja odigrali su i uvjerljivo izgubili Branko Bajt (483) u drugom te Nikola Luketić (474) u trećem bloku igrača. 

Mora se priznati da niti domaći kuglači nisu odigrali neku posebno dobru utakmicu ali manje su promašivali pa se i tu može tražiti uzrok poraza ogulilnskih “policajaca”. naime, KK Polčicajac iz Vrbovskog imao je na kraju ukupno 20, a KK Policajac iz Ogulina čak 41 promašaj.

No, što je tu je, već u subotu 21. listopada 2023.g. na Gradskoj kuglani “Klek” slijedi prvi ogulinski derbi u kojem se sastaju KK Policajac kao domaćin i KK Poštar kao gost. Inače, u ovom 2. prvenstvenom kolu KK Poštar i treći ogulinski klub u 3.HKLZ tj. KK Klek zabilježili su domaće pobjede. Za sada su na vrhu, s po dvije pobjede, KK Korana II i KK Policajac Vrbovsko, a na začelju, bez osvojenog boda, KK Ravnogorac, KK Dubovac i KK Gacka.

Zapisnik s utakmice KK Policajac Vr. – KK Policajac OG pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 2.kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.