KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

KUPA NEPREMOSTIVA

Kao što je rijeka Kupa uslijed enormnih padalina ovih dana nabujala i postala nepremostiva, tako su i kuglači KK Kupe iz Ozlja bili nepremostiva prepreka za KK Policajac. U dvoboju 2. kola 2.HKLZ koji je odigran u kuglani “Azelija” u Ozlju, domaća ekipa je ostvarila uvjerljivu pobjedu 7 : 1 (15,5:8,5) te 3515:3314 u ukupno srušenim čunjevima.

Ukupni broj srušenih čunjeva koji su ostvarili “policajci” čak i nije loš, jer sve iznad 3300 čunjeva smatra se solidnim rezultatom, međutim domaći kuglači bili su izvanredni i niti u jednom trenutku njihova pobjeda nije bila upitna.

U ekipi KK Policajca najbolji pojedinac bio je Zlatan Mazor (601) ali niti taj odličan rezultat nije mu bio dovoljan za eventualnu pobjedu protiv najboljeg pojedinca na utakmici Miroslava Šegine (620). Jedinu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvario je Mladen Hećimović (566), a usprkos pojedinačnom porazu solidni su bili kapetan Božo Pavlaković (550) i Anton Marković (554). Nešto slabiji učinak imao je Branko Bajt (531), dok je Mirko Birač bio najslabiji pojedinac na utakmici (512).

Uz ovaj, drugi uzastopni poraz KK Policajac trenutno je zadnji na tablici, bez osvojenog boda, jednako kao i KK Željezničar i KK Dubovac iz Karlovca te ogulinski KK Klek. I upravo već u slijedećem 3. kolu KK Policajac u derbiju začelja ugošćuje pretposljednjeg KK Željezničara. Utakmica se igra u subotu 24.09.2022.g. u 17,00 sati na Gradskoj kuglani “Klek” u Ogulinu.

Zapisnik s utakmice KK Kupa – KK Policajac pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim rezultatima 2.kola pogledajte ovdje.