KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

TEŽAK PORAZ U KARLOVCU

U 4. kolu 2.HKLZ kuglači KK Policajca ponovo su gostovali, ovaj puta u Karlovcu, gdje im je domaćin bio KK Mostanje 1949. Iako očekivanja nisu bila prevelika, obzirom na trenutnu formu i rezultate ekipe, iapak nitko nije očekivao niti ovako težak poraz s čak 408 čunjeva minusa. Zaista se ne sjećamo kada je zadnji puta KK Policajac srušio ovoliko čunjeva manje od svojeg protivnika, a da su igrali svi igrači. 

Pobijedio je, dakle, KK Mostanje 1949 s glatkih 8:0 s tek dva izgubljena seta (22:2) i, kako smo već spomenuli, sa čak 408 čunjeva prednosti (3449:3041).

U ekipi KK Policajca ovaj puta nije bilo Mirka Birača, a tek po jedan set osvojili su tek Zlatan Mazor i Danko Gašparović. Svojom igrom podbacili su svi kuglači KK Policajca, izuzev mladoga Zlatana Mazora, koji je srušio solidnih 548 čunjeva i do kraja se borio za počasni bod ali nije izdržao. Sve ostalo što su prikazali kuglači KK Policajca je za brzi zaborav jer već slijedeće kolo opet gostuju, ovaj puta u Skradu protiv KK Skrada koji već ima dvije prvenstvene pobjede na svojoj kuglani. Pozitivan rezultat protiv Skrađana nameće se kao imperativ, inače neće biti dobro.

Zapisnik s utakmice KK Mostanje 1949 Karlovac– KK Policajac Ogulin pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezulatima 4. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.