KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

S PORAZOM U NASTAVAK PRVENSTVA

Prošlog vikenda, utakmicama 12. prvenstvenog kola,  započelo je odigravanje drugog dijela prvenstva 2.HKLZ, a KK Policajac je na domaćoj kuglani u Ogulinu igrao s odličnom ekipom KK Rakovice. Gosti su pružili odličnu igru i tijesno ali zasluženo pobijedili “policajce” rezultatom 5:3 (u setovima 12,5:11,5) uz 45 čunjeva prednosti – 3414:3369.

Tri pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Zlatan Mazor (572 srušena čunja) u prvom, Anton Marković (570) u drugom te Božo Pavlaković (568) u trećem bloku igrača, dok su Mladen Hećimović, Mirko Birač i Branko Bajt izgubili svoje pojedinačne dvoboje. Međutim, za istaknuti je dobar učinak Branka Bajta koji je srušio odličnih 571 čunj ali njegov protivnik Željko Rapaić  bio je odlično raspoložen te je sa srušenih 617 čunjeva uvjerljivo pobijedio te bio i najbolji pojedinac na utakmici. Ujedno je Rapajić za svoju ekipu stekao i 46 čunjeva prednosti, što je u konačnici i odredilo pobjednika u ovom odličnom dvoboju.

Kuglači KK Policajca tako će bodove nužno potrebne za ostanak u 2.HKLZ morati tražiti u narednim utakmicama ali već u slijedećoj utakmici bit će to jako teško jer idu u goste uvjerljivo vodećoj ekipi KK Željezničara iz Karlovca. Međutim, s obzirom na pokazanu igru protiv KK Rakovice i uz malo sportske sreće sve je moguće. Kugla je okrugla. Utakmica se igra u subotu 22. siječnja 2022.g. s početkom u 14 h na kuglani Doma OSRH “Zrinski” u Karlovcu.

Zapisnik s utakmice KK Policajac Ogulin – KK Rakovica pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezultatima 12. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.