KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

POŠTARIMA GRADSKI DERBI

U 12. kolu 3.HKLZ gradski derbi igrali su KK Poštar, kao domaćin i KK Policajac, kao gost. Poštari su pobijedili rezultatom  5:3 (12:12), a presudio je veći broj srušenih čunjeva od strane kuglača KK Poštara – 3317:3248 (+69).

U svakom od tri bloka igrača po jedna pojedinačna pobjeda pripala je svakoj ekipi pa je tako cijelo vrijeme utakmica bila u neizvjesnosti. Ipak, na kraju su “poštari” osvojili dva važna boda i tako se odvojili od “policajaca” s kojima su do ove utakmice imali jednak broj bodova.

Božo Pavlaković i Nikola Luketić igrali su u prvom bloku igrača za KK Policajac. Pavlaković je nakon lošijeg početka ipak do kraja svojeg dvoboja proigrao te sa srušenih 547 čunjeva osvojio prvi bod za svoju ekipu. Za razliku od njega Luketiću, koji je srušio skromnih 524 čunja, to nije uspjelo pa je uz jedan dobiveni set na kraju uvjerljivo izgubio.

U drugom bloku igrača, umjesto Branka Bajta, zaigrao je mladi Kevin Kirasić pa je, iako je osvojio dva seta, lošim učinkom od svega 508 srušenih čunjeva na kraju izgubio. Nadu za osvajanje bodova ekipi KK Policajca produžio je Mladen Hećimović, koji je sa srušenih 571 čunj ostvario pobjedu i ujedno je ponovo bio najbolji igrač u redovima KK Policajca.

Rezultatom 2:2 i 42 čunja prednosti za KK Poštar ušlo se u zadnji blok igrača, u kojem je Mirko Birač za KK Policajac srušio svega 530 čunjeva i izgubio s 48 čunjeva minusa pa je pojedinačna pobjeda drugog igrača KK Policajca, Antona Markovića, s odličnih 568 srušenih čunjeva i 21 čunj više od protivnika, samo ublažila poraz.

KK Policajac je ovim porazom pao za jedno mjesto na tablici i sada je na sedmom mjestu, ispred KK Ravnogorca, KK Dubovca i KK Policajca iz Vrbovskog, koji su također u ovom kolu zabilježili poraze. Za napomenuti je da se treći ogulinski klub u ovoj ligi – KK Klek, novom pobjedom učvrstio na čelu tablice, a u slijedećem kolu čeka ga gradski derbi s KK Poštarom. KK Policajac u 13. kolu gostuje u Slunju kod KK Korane II.

Zapisnik s utakmice KK Poštar Og – KK Policajac Og pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 12. kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.