KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

POLICAJAC BOLJI OD ULJANIKA

U međusobnom dvoboju ekipa koje se još uvijek bore za bodove o(p)stanka u drugoligaškom društvu pobjedu je ostvario KK Policajac. KK Uljanik iz Pule od početka dvoboja nije imao nikakve izglede za povoljan rezultat. Konačni rezultat je 7 : 1 (16:8) i 3389:3237 za KK Policajac. 

U ekipi KK Policajca jedini koji nije osvojio bod, odnosno ostvario pojedinačnu pobjedu je Mirko Birač (535) koji očito nije imao svoj dan. Svi ostali, redom Mladen Hećimović (553), Zlatan Mazor (582), Danko Gašparović (547), Božo Pavlaković (592) te Anton Marković (580) uvjerljivo su bili bolji od svojih protivnika i ukupno ostvarili veoma značajnu pobjedu u borbi za ostanak u “.HKLZ.

Ovom pobjedom KK Policajac ima  14 bodova, jednako kao i KK Uljanik i KK Vatrogasac, te 4 odnosno 8 bodova više od pretposljednje KK Stare Hiže iz Duge Rese i KK Mladosti iz Delnica. Do kraja prvenstva ostalo je za odigrati još samo tri kola, a KK Policajac već u slijedećem kolu “gostuje” kod KK Obrtnika. Prilika je to, u slučaju pobjede u gradskom derbiju, na vrijeme osigurati bodove spasa. Na vrhu prvenstvene tablice također je neizvjesno i uzbudljivo tako da će zadnja tri prvenstvena kola pružiti puno zanimljivih dvoboja.

Zapisnik s utakmice KK Policajac Ogulin – KK Uljanik Pula pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezultatima 19. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.