KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

OSVOJEN PRVI BOD U DELNICAMA

Kuglači KK Policajca osvojili su prvi prvenstveni bod u utakmici 3. kola 2.HKLZ, u utakmici protiv KKM Mladosti u Delnicama, koja je završila nerješeno 4:4 (8:16) 3002:2992. Međutim, točniji opis ove utakmice bio bi da je KK Policajac izgubio bod jer po svemu je bio bolji od domaćina ali… Ali, kad u jednom pojedinačnom dvoboju srušite tek 395 čunjeva (teško je u povijesti kuglanja na ovoj razini pronaći slično mizeran rezultat) onda je i jedan bod puna šaka brade. Na žalost, Branko Bajt i Zlatko Neralić neslavni su rekorderi, čiji ukupni učinak je utakmicu usmjerio prema remiju.

Inače, sve je počelo odlično za KK Policajac. Mirko Birač i Zlatan Mazor u prvom bloku igrača ostvarili su pojedinačne pobjede i stekli 60 čunjeva prednosti. U drugom bloku igrača pojedinačnu pobjedu je ostvario i Mladen Hećimović ali je prednost u ukupno srušenim čunjevima otišla nastranu domaćina, a u trećem bloku igrača Božo Pavlaković također je ostvario četvrtu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac, međutim, Anton Marković i Danko Gašparović srušili su zajedno dva čunja manje od svojeg protivnika, što je bilo dovoljno tek za prijateljski remi.

Na kraju je KK Mladcost objeručke prihvatila poklon kuglača KK Policajca i, jednako kao i KK Policajac, na konto upisala svoj prvi prvenstveni bod, zahvaljujući 10 čunjeva viška u odnosu na goste.

Zapisnik s utakmice KK Mladost Delnice– KK Policajac Ogulin pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezulatima 3. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.