KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

NOVA POBJEDA KK POLICAJCA

U predzadnjem kolu tekućeg prvenstva 2.HKLZ kuglači KK Policajca ostvarili su novu pobjedu i osvojili još dva važna boda u borbi za ostanak u ligi. U subotu je na ogulinskoj Gradskoj kuglani “Klek” gostovala ekipa KK Stare hiže iz Duge Rese i, nakon vrlo izjednačene i napete borbe KK Policajac je slavio rezultatom 5 : 3 (13:11, uz 78 čunjeva prednosti 3356:327.

U prvom bloku igrača svakoj ekipi pripala je po jedna pojedinačna pobjeda, a gosti su stekli 33 čunja prednosti. Mirko Birač (520) uvjerljivo je izgubio od bivšeg igrača KK Policajca Dobrinića (589), dok je Zlatan Mazor (554) tek u zadnjem setu uspio slomiti otpor Badovinca (518).

U drugom bloku igrača opet isti omjer – po jedna pojedinačna pobjeda svakoj ekipi. Mladen Hećimović (589), iako je srušio više čunjeva od svojeg protivnika Kelečića (585) izgubio je na bodove, dok je Božo Pavlaković (574) bio uvjerljiv protiv Katića (515). U tom trenutku prednost u ukupno srušenim čunjevima prešla je na stranu KK Policajca – 30 čunjeva.

Rasplet utakmice dogodio se u zadnjem bloku igrača u kojem su igrači jednako rasporedili svoje pojedinačne pobjede, odnosno poraze. Za KK Policajac Branko Bajt (528) nije uspio postići ništa više od pristojnog poraza od Sviličića (534), dok je Anton Marković (591 – igrač utakmice) uvjerljivo pobijedio Benčana (537) za ukupnu pobjedu svoje ekipe.

Ovom pobjedom i dva nova boda KK Policajac je na tablici preskočio KK Uljanik, koji je protiv KK Vatrogasca u gostima odigrao neriješeno 4:4 te sada, uoči zadnjeg prvenstvenog kola, zauzima 8. mjesto. U posljednjem kolu KK Policajac igra u Otočcu protiv KK Velebita II.

Zapisnik s utakmice KK Policajac Ogulin – KK Stara hiža Duga Resa pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezultatima 21. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.