KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

KK POLICAJAC ISPAO IZ KUP NATJECANJA

Četvrtoplasirana ekipa 1.B HKL KK Korane iz Slunja bila je prevelika prepreka na početku KUP natjecanja Kuglačkog saveza Karlovačke županije (KSKŽ) za kuglače KK Policajca. U utakmici u kojoj je KK Policajac, kao nižerangirana momčad, bio domaćin na ogulinskoj Gradskoj kuglani “Klek”, kuglači iz Slunja bili su uvjerljivo bolji pobjedivši ukupnim rezultatom 7 : 1 (18,5:5,5) uz uvjerljivu prednost u ukupno srušenim čunjevima – 3427:3245.

U ovoj utakmici KK Policajac bio je znatno oslabljen zbog neigranja ponajboljeg igrača Zlatana Mazora, no pitanje je bi li i uz njegovo igranje imali šansu za pobjedu protiv, ipak puno bolje ekipe.

Za KK Policajac jedinu pojedinačnu pobjedu ostvario je Anton Marković, srušivši 566 čunjeva, čime je ujedno bio i nabolji pojedinac u redovima svoje ekipe. Osim njega, unatoč pojedinačnim porazima, solidan nastup zabilježili su kapetan Božo Pavlaković (557) i Mirko Birač (547), dok su Mladen Hećimović (519), Branko Bajt (531) te Danko Gašparović i Zlatko Neralić (525) bili ispod svojih realnih mogućnosti.

Ovom utakmicom završila su sva službena natjecanja u ovoj 2021.g. te za kuglače KK Policajca slijedi zasluženi odmor. Nastavak natjecanja u 2.HKLZ predviđen je za 15. siječnja 2022.g., kada KK Policajac u 12. prvenstvenom kolu ugošćuje KK Rakovicu.

Zapisnik s utakmice KK  Policajac Ogulin – KK Korana Slunj pogledajte ovdje.