KK POLICAJAC ISPAO IZ KUP NATJECANJA

Četvrtoplasirana ekipa 1.B HKL KK Korane iz Slunja bila je prevelika prepreka na početku KUP natjecanja Kuglačkog saveza Karlovačke županije (KSKŽ) za kuglače KK Policajca. U utakmici u kojoj je KK Policajac, kao nižerangirana momčad, bio domaćin na ogulinskoj Gradskoj kuglani “Klek”, kuglači iz Slunja bili su uvjerljivo bolji pobjedivši ukupnim rezultatom 7 : 1 (18,5:5,5) uz uvjerljivu prednost u ukupno srušenim čunjevima – 3427:3245.

U ovoj utakmici KK Policajac bio je znatno oslabljen zbog neigranja ponajboljeg igrača Zlatana Mazora, no pitanje je bi li i uz njegovo igranje imali šansu za pobjedu protiv, ipak puno bolje ekipe.

Za KK Policajac jedinu pojedinačnu pobjedu ostvario je Anton Marković, srušivši 566 čunjeva, čime je ujedno bio i nabolji pojedinac u redovima svoje ekipe. Osim njega, unatoč pojedinačnim porazima, solidan nastup zabilježili su kapetan Božo Pavlaković (557) i Mirko Birač (547), dok su Mladen Hećimović (519), Branko Bajt (531) te Danko Gašparović i Zlatko Neralić (525) bili ispod svojih realnih mogućnosti.

Ovom utakmicom završila su sva službena natjecanja u ovoj 2021.g. te za kuglače KK Policajca slijedi zasluženi odmor. Nastavak natjecanja u 2.HKLZ predviđen je za 15. siječnja 2022.g., kada KK Policajac u 12. prvenstvenom kolu ugošćuje KK Rakovicu.

Zapisnik s utakmice KK  Policajac Ogulin – KK Korana Slunj pogledajte ovdje.