KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

JOŠ JEDAN DOMAĆI REMI

U 9. kolu 2.HKLZ kuglači KK Policajca bili su domaćini drugoj ekipi KK Velebita iz Otočca. u vrlo izjednačenoj utakmici na kraju zadovoljniji mogu biti gosti jer su izbjegli poraz, a domaći kuglači mogu žaliti za drugim bodom kojem su bili blizu. Konačni rezultat utakmice bio je 4 : 4 (11:13), s time da su kuglači KK Policajca bili bolji u ukupno srušenim čunjevima – 3218:3189, dok su kuglači KK Velebita II imali više pojedinačnih pobjeda – ukupno četiri.

Za KK Policajac utakmicu su započeli Zlatan Mazor (524) koji je za 23 čunja bio bolji od svojeg protivnika i osvojio prvi bod za svoju ekipu te Mladen Hećimović (558) koji je srušio pet čunjeva više od svojeg protivnika ali je izgubio bod zbog lošijeg omjera u setovima – 1,5:2,5. U drugom bloku igrača Anton Marković (527), bez osvojenog seta, glatko je izgubio za 18 čunjeva, dok je kapetan Božo Pavlaković (539) bez izgubljenog seta za čak 74 čunja dobio svojeg protivnika. Tako je, nakon dva odigrana bloka igrača rezultat u pojedinačnim pobjedama bio 2:2 ali je KK Policajac bio u prednosti za čak 84 čunja, što mu je davalo veće izglede za konačnu pobjedu. Nedostajala je samo još jedna pojedinačna pobjeda i sačuvati prednost u čunjevima. No, to se nije dogodilo jer su obadva kuglača KK Policajca koji su igrali u zadnjem bloku igrača, Mirko Birač (517) i Branko Bajt (553), izgubili pojedinačne dvoboje. Pri tome je Bajt bio u dobroj prilici sve do kraja, vodio 2:1 u setovima i imao šest čunjeva prednosti prije zadnjeg seta ali je na kraju posustao pa je dvoboj završio neriješenim rezultatom.

KK Policajac uz ovaj osvojeni bod sada ima ukupno četiri, jednako kao i KK Dubovac, koji je iznenađujuće pobijedio KK Uljanik kod kuće, ali zadržao je 10. mjesto na tablici. Iza KK Policajca trenutno su već spomenuti KK Dubovac (4 boda ali lošija set razlika) te KK Klek (bez osvojenog boda), a ispred je KK Karlobag s pet osvojenih bodova.

Već slijedeće kolo, koje se igra za dva tjedna tj. 26. studenoga 2022.g., KK Policajac u slučaju pobjede može popraviti svoj položaj na prvenstvenoj tablici jer mu u goste stiže ekipa KK Karlobaga koja je ispred s bodom više. 

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Velebit II pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim rezultatima 9.kola pogledajte ovdje.