KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

GOSTUJUĆA POBJEDA ZA KRAJ POLUSEZONE

Zadnja utakmica u jesenskom dijelu tekuće kuglačke sezone 2.HKLZ, ona zaostala iz 8. kola, donijela je još jednu pobjedu kuglačima KK Policajca. A kada se uzme u obzir da je ostvarena u gostima, točnije na zahtjevnoj kuglani Doma sportova “Mate Parlov” u Puli, protiv KK Uljanika onda je zadovoljstvo pobjede još i veće. KK Policajac je pobijedio rezultatom 5,5 : 2,5 (12,5:11,5) i 3128:3095 u ukupno srušenim čunjevima.

U ovoj pobjedi svojim solidnim rezultatima pridonijeli su svi igrači podjednako ali za istaći je ipak mladog Zlatana Mazora (540), Mladena Hećimovića (530) i Antona Markovića (522) koji su ostvarili pojedinačne pobjede. Ne manje za ukupnu pobjedu zaslužni su i Branko Bajt (507), koji je odigrao nerješeno sa svojim protivnikom, kao i Božo Pavlaković (527) i Mirko Birač (502) koji nisu osvajali pojedinačne pobjede ali su svojim učinkom na stazi pridonijeli ukupnom broju srušenih čunjeva svoje ekipe.

Ovom utakmicom za igrače KK Policajca završila je polusezona i nastavak prvenstva čekaju s osam osvojenih bodova, što je, s obzirom na pretežni broj odigranih utakmica (čak 7) u gostima odličan učinak.

U međuvremenu KK Policajac sudjelovat će u natjecanju županijskog kupa, a uskoro će saznati i protivnika u tom natjecanju.

Zapisnik s utakmice KK Uljanik Pula – KK Policajac Ogulin pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezulatima 11. kola 2.HKLZ s trenutnom tablicom pogledajte ovdje.