Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Počelo XVIII ekipno prvenstvo RH za ml. juniorke , 06. 12. 2008.
Kuglana Pongračevo - ZagrebDanas i sutra na rasporedu je ekipno mlađejuniorsko (U-18) prvenstvo RH. Mlađe juniorke kuglaju u Zagrebu na kuglani Pongračevo, a mlađi juniori u Zaboku. Natjecanje je otvorio glavni tajnik HKS-a gosp. Boris Mezak naglasivši da su ovogodišnja XVIII po redu prvenstva RH za mlađe juniore i mlađe juniorke (ekipna, parovna i pojedinačna) veoma bitna jer će se pojedinačni rezultati s istih vrednovati za izbor u mlađejuniorsku reprezentaciju Hrvatske koju slijedeće godine očekuje Svjetsko prvenstvo u SR Njemačkoj.
Mlade kuglačice KK Policajca, opet najbrojnije sa čak tri ekipe, prema rasporedu natjecanja nastupile su danas i s nestrpljenjem očekuju sutrašnji nastavak natjecanja te se nadaju eventualnom osvajanju još neke medalje na državnim prvenstvima.
Osim tri ekipe KK Policajca danas su još nastupale i ekipa domaćina tj KK Zagreba i ekipa KK Istre iz Poreča.Ana Puškarić - danas najbolja igračica i navijačica
U odnosu na rezultate sa prošlonedjeljnog juniorskog državnog prvenstva na kuglani KŠK Grmoščice, također u Zagrebu, kuglana Pongračevo se pokazala kao puno teža, a što se vidi i po postignutim rezultatima.
Nakon današnjeg, prvog dana natjecanja, u vodstvu je prva ekipa KK Policajca sa ukupno srušenih 2078 čunjeva, a za koju su nastupile: Morena Rendulić sa 497, Jasmina Dubić sa 529, Nives Poljak sa 520 i Valentina Prpić sa 536 srušenih čunjeva.
Drugo mjesto, za sada, drži ekipa domaćina KK Zagreb sa ukupno 1944 srušena čunja, a treća je druga ekipa KK Policajca sa 1911 srušenih čunjeva. Za drugu ekipu "policajki" nastupile su Ena Mihaljević sa 452, Maja Stipetić sa 478, Nikolina Marković sa 441 i, danas od svih najbolja, Ana Puškarić sa 540 srušenih čunjeva.
Četvrto mjesto zauzima KK Istra sa ukupno 1775 srušenih čunjeva, a zadnje, 5. mjesto, pripalo je trećoj ekipi KK Policajca. Treća ekipa je nastupila samo sa tri igračice jer je izostala Ana Puškarić-Kober, a srušile su Matea Gašparović 464, Ana Grgurić 487 i Tamara Majetić 473 čunja ili ukupno 1224.
Sa "policajkama" danas u Zagrebu bili su trenerica Ružica Neralić, trener i tajnik KK Policajca Željko Stipetić te predsjednik kluba Marijan Turković.

 Ekipno prvenstvo RH za mlađe juniorke - prvi dan


Je li kuglana Pongračevo zaista teška ili su mlađe juniorke KK Policajca danas imale nešto lošiji dan vidjet ćemo sutra kada nastupaju sve ostale prijavljene ekipe. Među njima su i mlađe juniorke KK Mlake iz Rijeke koje brane naslov prvakinja s zadnjeg ekipnog mlađejuniorskog prvenstva. Tu su još i mlađe juniorke KK Rijeke KVIG, KK Đurđenovca, KK Varteksa iz Varaždina, zagrebačkog KK Endi-Tekstilca te KK Zagreb-Zabokya iz Zagreba, koje se također nadaju osvajanju medalje.
Nadajmo se da će barem prva ekipa KK Policajca ostati u krugu osvajača medalja na ovom XVIII po redu prvenstvu RH za ekipe mlađih juniorki što bi bio izniman uspjeh i nastavak tradicije osvajanja medalja na državnim prvenstvima.

Objavljujemo nekoliko fotografija s današnjeg dijela natjecanja u Zagrebu na kuglani Pongračevo.


Glavni tajnik HKS-a gosp. Boris Mezak otvara XVIII ekipno prvenstvo RH za mlađe juniorke.


Tri četvrtine 3. ekipe KK Policajca - Tamara, Matea i Ana.


Treće nakon prvog dana - 2. ekipa KK Policajca - Nikolina, Maja, Ena i Ana.


1. ekipa KK Policajca prva nakon prvog dana - Nives, Morena, Jasmina i Valentina.


Na svakom natjecanju najbrojnije - mlade kuglačice KK Policajca s trenericom.


I "policajke" konja za trku...pardon, ...doboš za navijamje imaju. I još k tome gitaru i zastavu koja je ostala na zidu (nadamo se da će ju sudac Štef spremiti). Pozdrav Slavoncima u Zaboku!


 

 
InfoStudio.hr