Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Bodovi otišli u Poreč, 23. 11. 2008.
Kuglači KK Policajca porazom u utakmici 7. kola III. HKL zapad protiv KK Istre iz Poreča zaključili su crni vikend na ogulinskoj kuglni. Naime, još jučer su poraze zabilježili prvoligaši ŽKK Ogulin i KK Klek protiv KK Slobode TVIN odnosno KK Grmoščice kao i trećeligaš KK Obrtnik protiv KK Mladosti. Danas prijepodne crnu seriju nastavio je trećeligaš KK Poštar porazom protiv karlovačkog KK Amatera, a završio je KK Policajac još jednim domaćim porazom.
Iako su domaći kuglači KK Policajca solidno odigrali utakmicu ipak su danas gosti iz Poreča bili jednostavno prejaki. Pobjedili su, naime 6 : 2 srušivši pri tome 3425 čunjeva, dok su "policajci" srušili ravno 3300 čunjeva.
Utakmica je u prvom bloku igrača počela skroz izjednačeno. Branko Bajt je sa 549 srušenih čunjeva i 2 osvojena seta bio "kraći" za 9 čunjeva od svojeg protivnika Željka Matoševića, a Marijan Stipetić je za 29 čunjeva i 3:1 u setovima bio bolji od Ervina Fabca. Stipetić je srušio 575, a Fabac 546 čunjeva.
Prednost KK Policajca od 20 čunjeva vrlo brzo se istopila već u prvom setu drugog bloka igrača u kojem su za domećina nastupili Ivica Gašparović protiv Livia Žužića i Mirko Birač protiv Ivana Škera. Gašparović je srušio 541 čunj i bio "kraći" od svojeg protivnika za 36 čunjeva, dok je Birač srušivši 546 čunjeva na kraju zaostajao za protivnikom 54 čunja.

 III. HKL zapad 7. kolo KK Policajac-KK Istra

  7. kolo III. HKL zapad


Miroslav Barišić - KK IstraPreko 600 čunjeva, točnije 614, od gostiju je srušio još i najbolji igrač utakmice Miroslav Barišić koji je uvjerljivo nadjačao Danka Gašparovića odnosno Mladena Hećimovića, koji ga je nakon 2 seta zamjenio, a koji su zajedno polučili najslabiji domaći rezultat srušivši tek 526 čunjeva. Drugi bod za KK Policajac osvojio je Anton Marković srušivši 563 čunja protiv najslabijeg gostujućeg igrača Voje Radakovića koji je srušio skromnih 530 čunjeva.
Ovim četvrtim porazom (drugim na domaćoj kuglani) kuglači KK Policajca sa 5 bodova ostaju u donjem dijelu tablčice, a novom gostujućom pobjedom kuglači KK Istre love priključak za vodećim KK Amaterom.
Slijedeće, 8. kolo kuglači KK Policajca gostuju u Ozlju kod KK Kupe i obzirom da su u pripremnom razdoblju dosta trenirali na ozaljskoj kuglani za nadati se je dobrom rezultatu.

Evo nekoliko fotografija s današnje utakmice.


Početak utakmice - Branko Bajt, Željko Matošević, Marijan Stipetić i Ervino Fabac


U 2. bloku utakmica je prelomljena - I. Gašparović, L. Žužić, M. Birač i I. Šker


Najslabiji i najbolji igrač utakmice D. Gašparović i M. Barišić te A. Marković i V. Radaković


Čunjevi su se često zapetljavali ali Duško Gvozdić je to uspješno rješavao.


Gospođa Irena došla je bodriti svojeg supruga Ivicu Gašparovića - nema što, supruga za primjer.

 

 

 
InfoStudio.hr