Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Pregažena i Kupa , 16. 11. 2008.

Maskota ženske ekipe - ŠPIRONakon što su sinoć kuglači KK Policajca "pregazili" Kamačnik, danas su kuglačice KK Policajca "pregazile" Kupu.
Iako je, za razliku od muške ekipe, od ženske ekipe bilo za očekivati ovakav razvoj događaja, ipak, cure su oduševile svojim pristupom igri kao i ukupnim rezultatom.
Konačan rezultat na oglasnoj ploči, neposredno nakon završetka utakmice, pokazivao je da su domaće kuglačice pobijedile 6,5 : 1,5 u bodovima odnosno 3288 : 3136 u srušenim čunjevima.
Odmah u prvom bloku igračica "policajke" su osvojile 2 pojedinačna boda i stekle 48 čunjeva prednosti. Posebno je oduševila odličnom igorom i s 556 srušenih čunjeva Morena Rendulić, dok je Ana Puškarić svoju protivnicu uspjela pobjediti doslovce u zadnjim hitcima, srušivši pri tome 523 čunja.
U drugom bloku igračica domaće cure su dominirale i osvojile 1 i pol pojedinačni bod, pri tome povećavši razliku u srušenim čunjevima. Nikolina Marković - najbolja igračica utakmicePosebne pohvale i čestitke pripadaju najboljoj igračici utakmice Nikolini Marković koja je na kraju srušila 586 čunjeva i za malo joj se omaklo da ne sruši magičnu brojku od 600 čunjeva. Jasmina Dubić je, iako je konstatno vodila, na kraju ipak prepustila pola boda svojoj suparnici, spašavajući tu polovicu u zadnjem hitcu. No, sigurni smo da Jasmina može bolje.
Nastavak utakmice bio je faktički formalnost ali domaće kuglačice Nives Poljak i Valentina Prpić odigrale su solidno te su uspjele osvojiti još jedan pojedinačni bod. To je uspjelo Nives Poljak, koja je odlično počela (u prvih 60 hitaca 295 srušenih čunjeva), a kasnije posustala, dok je Valentina Prpić u zadnjem setu propustila pojedinačnu pobjedu dozvolivši svojoj suparnici da ju pretekne za 3 čunja. Poljak je srušila 557 čunjeva, a Prpić 540. 

  II. HKL zapad/jug 3. kolo Policajac - Kupa

  3. kolo II. HKL zapad/jug


Na kraju, uvjerljiva i očekivana pobjeda ženske ekipe KK Policajca, koja je sa 100% učinkom vodeća ekipa II. HKL zapad/jug.
Utakmicu su odlično i po svim pravilima sudili Tomislav Grdić (predsjednik Zbora sudaca Ogulin) i Branko Bajt. Zanimljivo je da su kuglačice KK Policajca svaku dosadašnju utakmicu koju je sudio ovaj dvojac uvjerljivo dobile pa se nadamo da će i ubuduće njih dvojica suditi što više utkamica "policajkama".
Slijedeće, 4. kolo kuglačice Policajca gostuju u Zadru kod KK Donata na novoj kuglani u SRC Mocire, a utakmica se igra u subotu 22. studenog u 17.00 sati.


Evo nekoliko fotografija sa današnje utakmice:


Ana Puškarić, Mira Blažina, Morena Rendulić i Melita Šegina


Neposredno pred nastup u 2. bloku: Nikolina Pavlaković, Tatjana Oštrina, Jasmina Dubić i Nikolina Marković


Nives Poljak, Jadranka Meglajec, Valentina Prpić i Andreja Belčić-Kirinčić


Okrijepa sokovima po završetku utakmice.

 

 
InfoStudio.hr