Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Na trening u Vrbovsko i Ozalj!, 29. 08. 2008.

Kuglana Jedina ogulinska kuglana još od travnja mjeseca nije u funkciji, a kada će biti još se ne zna. Naravno da takva situacija s kuglanom dovodi u pitanje spremnost svih ogulinskih klubova za natjecanje u nadolazećoj kuglačkoj sezoni. Novopečenim prvoligašima odnosno prvoligašicama KK "Kleku" i ŽKK "Ogulinu" prvenstvo počinje za dva tjedna, a ostalima prvi vikend u listopadu. Poznato je da su kuglači KK "Kleka" odlazili na trening u Ozalj dok su kuglačice KK "Ogulina" trenirale u Vrbovskom. Ostali klubovi, pa tako i KK "Policajac", zbog velikih troškova koje iziskuje odlazak na trening u drugi grad, nisu si mogli priuštiti takve izlete ali će očigledno morati bez obzira na cijenu ukoliko misle natjecati se u prvenstvu koje uskoro počinje.

Zbog takve situacije Upravni odbor KK "Policajca" jučer, 28. kolovoza, održao je sjednicu na kojoj je, između ostalog, razmotrena i trenutna situacija oko nepostojanja uvjeta za treniranje u Ogulinu. Nakon što je prebrojena klupska kasa donijeta je odluka da se ipak rezerviraju termini na kuglani u Vrbovskom te Ozlju i organizira prijevoz do tih gradova kako bi se u novu sezonu ušlo koliko-toliko spremno.
Vjerujemo da će početak prvenstva ogulinska gradska kuglana dočekati spremna jer u suprotnom će to biti nepopravljiva šteta za ogulinsko kuglanje u cjelini.
Za napomenuti je da zbog situacije oko kuglane u Ogulinu KK "Policajac", iako je to već ušlo u tradiciju i bilo planirano, neće moći organizirati Otvoreno kadetsko prvenstvo Ogulina u sklopu obilježavanja Dana Grada kao niti turnir za Dan hrvatske policije.
Isto tako, Upravni odbor donio je zaključak da se od Športske zajednice Grada Ogulina zatraži financijska pomoć za odlazak na vanjske kuglane na trening i to u onom iznosu koji je klubu već obustavljen iz stalne mjesečne dotacije koju dobiva od ŠZ.


Stanje ogulinske kuglane 28.08.2008. - radovi u punom tijeku.


Stari automati čekaju novoga vlasnika u skladištu ugostiteljskog objekta "Kugla".

 

 
InfoStudio.hr