KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

UVJERLJIV PORAZ U KARLOVCU

U 16. kolu prvenstva 2.HKLZ kuglači KK Policajca doživjeli su uvjerljiv poraz u Karlovcu od tamošnjeg KK Mostanja 1949. Domaći kuglači slavili su s rezultatom 7 : 1 (21:3) te 3513:3135 u ukupno srušenim čunjevima.

O uvjerljivosti pobjede Karlovčana, odnosno poraza KK Policajca, govore tek tri dobivena seta gostiju (prvi set za KK Policajac osvojio je Anton Marković u drugom setu svojeg dvoboja) i čak 378 čunjeva prednosti za pobjedničku ekipu. 

Najbolji pojedinac u redovima KK Policajca bio je Mladen Hećimović (551), koji je jedini odigrao solidno, međutim niti to ga nije spasilo uvjerljivog poraza. Anton Marković (530) jedini je pak ostvario pojedinačnu pobjedu i osvojio počasni bod za svoju ekipu, dok su svi drugi, neki manje, a neki više uvjerljivo izgubili. Redom su to u prvom bloku igrača Branko bajt (507) i Zlatan Mazor (536), u drugom bloku igrača već spomenuti Mladen Hećimović (551) i Božo Pavlaković (500) te u zadnjem bloku igrača još i Mirko Birač (511).

Na prvenstvenoj tablici za KK Policajac nije bilo nikakvih promjena jer su pratitelji KK Dubovac i KK Klek također izgubili svoje utakmice.

U slijedećem 17. kolu KK Policajac će na domaćoj kuglani u Ogulinu ugostiti prvu ekipu delničkog KK Goranina i ta utakmica je na neki način prva u nizu tzv. kvalifikacijskih jer, a ko misle zadržati drugoligaški status, kuglači KK Policajca trebali bi početi pobjeđivati. 

Zapisnik s utakmice KK Mostanje 1949 – KK Policajac pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim rezultatima 16.kola pogledajte ovdje.