KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

TEŽAK PORAZ OD KK KARLOBAGA

U nedjeljnoj utakmici 18. kola 2.HKLZ kuglači KK Policajca teško su poraženi od KK Karlobaga rezultatom 7 : 1 (13:11) te 3330:3219 u ukupno srušenim čunjevima. Utakmica je odigrana na novoj, šesterostaznoj kuglani u Otočcu, gdje kuglači KK Karlobaga inače igraju svoje domaće utakmice.

S obzirom da kuglana ima šest staza u prvom bloku igrala su istovremeno po tri igrača iz svake ekipe i nije to dobro krenulo za KK Policajac. Naime, sva trojica kuglača KK Policajca – Mladen Hećimović (540), Anton Marković (558) i Božo Pavlaković (548) izgubili su svoje dvoboje, s tim da je Marković bio najbliži osvajanju boda jer je nakon tri odigrana seta vodio 2:1 i imao dva čunja prednosti, no na kraju je i on uvjerljivo izgubio.

U drugom bloku od po tri igrača za KK Policajac su igrali Mirko Birač (515), Branko Bajt (513) te Danko Gašparović (545), koji je jedini na kraju i osvojio bod za svoju ekipu. Birač i Bajt uvjerljivo su izgubili.

S obzirom na ovaj poraz i na domaće pobjede KK Vatrogasca i KK Uljanika, KK Policajac je opet pao na 10. mjesto na tablici, a KK Vatrogasac i KK Uljanik sada imaju dva boda više. Nadamo se ne i zadugo, jer već u slijedećem kolu KK Uljanik igra protiv KK Policajca u Ogulinu, dok KK Vatrogasac ima tešku utakmicu kod kuće protiv KK Mostanja 1949. Prvenstvo svakako ulazi u neizvjesnu i uzbudljivu završnicu, kako na začelju, tako i na vrhu tablice.

Zapisnik s utakmice KK Karlobag – KK Policajac Ogulin pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim utakmicama i rezultatima 18. kola 2.HKLZ pogledajte ovdje.