KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

S PORAZOM U NASTAVAK PRVENSTVA

Utakmicama 12. kola, koje su igrane proteklog vikenda, nastavljen je tzv. proljetni dio prvenstva 2.HKLZ. Kuglači KK Policajca igrali su kod kuće ali kao gosti, protiv KK Obrtnika i izgubili. “Obrtnici” su bili bolji i zasluženo su pobijedili rezultatom 8:2 (18:6), uz čak 151 čunj srušen više nego “Policajci”.

Već u prvom bloku igrača KK Obrtnik je imao2:0 i 106 čunjeva prednosti jer su obadva njihova igrača ostvarili uvjerljive pojedinačne pobjede, bez izgubljenog seta. Za KK Policajac u tom prvom bloku nastupili su i izgubili Zlatan Mazor (535) i Branko Bajt (477).

U drugom bloku igrača izjednačenje 2:2 u pojedinačnim pobjedama ali je prednost KK Obrtnika u čunjevima i dalje bila velika – 97. Pojedinačne pobjede za KK Policajac izborili su Mladen Hećimović (528) i Božo Pavlaković (568). I to je bilo sve od KK Policajca.

U zadnjem, trećem bloku igrača Obadva igrača KK Policajca, Anton Marković (524) i Mirko Birač (534) izgubili su svoje pojedinačne dvoboje i tako je KK Obrtnik upisao svoju devetu pobjedu i još uvijek konkurira za sam vrh tablice. KK Policajcu je pak ovo bio ukupno sedmi poraz i pao je jedno mjesto na tablici – sada je na 10. mjestu, s obzirom da je KK Karlobag pobijedio KK Dubovac u gostima i trenutno zauzeo 9. mjesto. Iza KK Policajca na 11. mjestu je ostao KK Dubovac, a na zadnjem 12. mjestu je i dalje KK Klek.

Slijedeću utakmicu KK Policajac opet igra na ogulinskoj Gradskoj kuglani “Klek” i to protiv trenutno drugoplasirane KK Kupe iz Ozlja. Utakmica je na rasporedu u subotu 21. siječnja u 17,00 sati.

Zapisnik s utakmice KK Obrtnik – KK Policajac pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim rezultatima 12.kola pogledajte ovdje.