KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

REPRIZA PRETHODNE NEDJELJE

Kuglači KK Policajca i ove nedjelje gostovali su u Otočcu, gdje su na tamošnjoj Gradskoj kuglani odmjerili snage s KK Karlobagom, koji je bio domaćin u prvenstvenoj utakmici 21. kola 2.HKLZ. Konačni rezultat bio je isti kao i prethodne nedjelje u utakmici protiv KK Velebita II, što znači da je domaća ekipa opet pobijedila rezultatom 7 : 1, s time da je ovaj puta omjer u setovima bio 15:9 i 3253:3141 za domaćina.

Zanimljivo, i ovaj puta jedinu pojedinačnu pobjedu i bod za KK Policajac osvojio je kapetan Božo Pavlaković (549), koji je nastupio u prvom bloku igrača uz Nikolu Luketića (508) i Zlatana Mazora (509), koji su uvjerljivo izgubili od svojih protivnika.

U drugom bloku igrača sva trojica kuglača KK Policajca također su izgubili s time da je jedino Mladen Hećimović (541) imao neke izglede za pojedinačnom pobjedom, dok su Mirko Birasč (522) i Anton Marković (512) bili bez ikakvih izgleda za nešto više od poraza.

S obzirom na ostale rezultate ovog pretposljednjeg 21. kola 2.HKLZ stanje na prvenstvenoj tablici, kako na vrhu, tako i na dnu, ostalo je isto i neće se promijeniti niti nakon zadnjeg kola u kojem KK Policajac ugošćuje KK Dubovac, kojemu bježi tri boda. Naslov prvaka 2.HKLZ osvojila je KK Kupa iz Ozlja, kojoj ovom prilikom čestitamo na uspjehu i plasmanu u viši rang natjecanja, a kako će se rasplesti situacija oko ispadanja u niži rang natjecanja još će se sačekati.

Zapisnik s utakmice KK Karlobag – KK Policajac pogledajte ovdje. 

Izvještaj o svim rezultatima 21.kola pogledajte ovdje.