KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

RAVNOGORCU POBJEDA

U neobičnom terminu petkom, na prekrasnoj kuglani SPC Goranka u ravnoj Gori, odigrana je utakmica 15. kola 3.HKLZ između domaće ekipe KK Ravnogorca i KK Policajca iz Ogulina. Domaći kuglači su bili bolji i pobijedili rezultatom 6 : 2 (14,5:9,5) i 39 čunjeva viška tj. 3297:3258.

U redovima KK Policajca najbolji pojedinac, po drugi puta ove sezone, bio je Nikola Luketić (567) koji je zaigrao u prvom bloku igrača te odlično odigrao prva dva seta ali je u preostala dva malo podbacio i izgubio svoj pojedinačni dvoboj. U još boljoj prilici za osvojiti bod bio je Mladen Hećimović (530) koji je, također u prvom bloku igrača, sve do zadnjih nekoliko hitaca imao sve u svojim rukama ali je onda s nekoliko neshvatljivih promašaja pružio priliku svojem protivniku, a ovaj ju je iskoristio i pobijedio za svega tri čunja. Tako je, nakon prvog bloka, domaćin poveo 2:0 i stekao 23 čunja prednosti.

U drugom bloku igrača od Bože Pavlakovića (528) i Mirka Birača (515) se ipak malo više očekivalo. Svaki od njih osvojio je tek po jedan set i obadvojica su uvjerljivo izgubili, čime je utakmica praktički bila gotova.

U zadnjem bloku igrača Anton Marković (551) i Branko Bajt (567 – slabije čišćenje od Nikole Luketića) trudili su se postići gotovo nemoguće, pobijediti svoje protivnike i anulirati minus u čunjevima. Obadvojica su odigrali odlično, pobijedili svoje protivnike ali zaostatak u čunjevima je bio prevelik tako da je KK Ravnogorac zasluženo pobijedio. 

KK Policajac u preostala tri prvenstvena kola sve utakmice igra na domaćoj kuglani u Ogulinu, prvu u subotu 24. veljače 2024.g. protiv KK Kamačnika iz Vrbovskog, drugu protiv KK Kleka kao formalni gost te u zadnjem kolu protiv KK Gacke iz Otočca. 

U ostalim utakmicama 15. kola vodeći KK Klek iznenađujuće je odigrao neriješeno protiv predzadnjeg KK Dubovca, koji je uz vrbovšćanske klubove KK Policajac i KK Kamačnik (međusobno odigrali neriješeno) glavni kandidat za ispadanje u niži rang natjecanja. 

Zapisnik s utakmice KK Ravnogorac – KK Policajac Og pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 15. kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.