KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

PREKO 3400 ALI NEDOVOLJNO

Rijetko se događa da bilo koja ekipa u 2.HKLZ, a pogotovo iz nižeg ranga natjecanja, na prvenstvenim utakmica ma sruši preko 3400 čunjeva, što se smatra izvrsnim rezultatom ekipe i uglavnom jamči pobjedu. Međutim, takav ukupni rezultat (3401) u 19. kolu KK Policajcu nije bio dovoljan za pobjedu koja bi produžila nade za konačni plasman na tablici koji osigurava ostanak u ligi. Gosti iz Skrada bili su još bolji (3468) i zasluženo su pobijedili konačnim rezultatom 6 : 2 (13:11) te tako otišli na čak sedam bodova prednosti ipred svojih domaćina.

U ekipi KK Policajca najbolji pojedinac bio je Zlatan Mazor (605), koji je uz Mirka Birača (551) ostvario pojedinačnu pobjedu. Bilo je to odmah na početku, u prvom bloku igrača, u kojem je još za KK Policajac igrao Mladen Hećimović (569), kojemu taj odličan rezultat nije pomogao da ostvari nešto više od poraza protiv najboljeg igrača gostiju i cijele utakmice Leopolda Jurkovića (609).

U drugom bloku igrača za KK Policajac solidno su odigrali Branko Bajt (544) i Božo Pavlaković (566) ali su njihovi protivnici bili puno bolji tako da je pred odlučujući treći blok igrača KK Skrad vodio 3:1 i 76 čunjeva prednosti.

U trećem bloku igrača Anton Marković (566) nije uspio pobijediti svojeg protivnika već je izgubio za 12 čunjeva, dok je već spomenuti Mirko Birač (551) svojom pojedinačnom pobjedom samo ublažio poraz svoje ekipe.

Gostima iz Skrada sve čestitke za odličnu igru i pobjedu u važnoj utakmici, a pred kuglačima KK Policajca su sada dva nedjeljna gostovanja u Otočcu, najprije u 20. kolu protiv KK Velebita II, a onda u 21. kolu protiv KK Karlobaga. U zadnjem 22. kolu KK Policajac igra protiv trenutno pretposljednjeg KK Dubovca koji trenutno zaostaje tri boda.

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Skrad pogledajte ovdje. 

Izvještaj o svim rezultatima 19.kola pogledajte ovdje.