KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

POTOP KOD KAMAČNIKA

U 7. kolu 3.HKL zapad, a prema ranijem dogovoru i suglasnosti voditelja lige, KK Kamačnik je ugostio KK Policajac Ogulin još u utorak 14. studenoga 2023.g. i uvjerljivo slavio pobjedom 7 : 1 (17:7) sa čak 231 više srušenim čunjem – 3271:3040.

Jedinu pojedinačnu pobjedu i bod u ukupnom rezultatu osvojio je Anton Marković, koji je s 544 srušena čunja ponovo bio najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe. On je, zajedno s Nikolom Luketićem (508) nastupio u zadnjem bloku igrača, kada je pitanje pobjednika već bilo riješeno.

Prije toga, u prvom bloku igrača za KK Policajac igrali su i izgubili Mladen Hećimović (495) i Branko Bajt (526), a uspjeli su “otkinuti” tek po jedan set.

U drugom bloku igrača utakmica je definitivno otišla na stranu domaćina jer su deda Božo Pavlaković (527) i unuk Kevin Kirasić (440) također izgubili svoje pojedinačne dvoboje.

I tako smo, samo unutar nekoliko dana svjedočili promjenjivoj formi kuglača KK Policajca, koji su još u subotu deklasirali goste iz Ravne Gore, ukupno srušivši nepunih 3400 čunjeva, čega se nebi posramili i neki prvoligaši, a onda u utorak “potop” u Vrbovskom.

U slijedećem 8. kolu KK Policajac Ogulin je domaćin ogulinskom KK Kleku, kojega su u ovom kolu iznenadili kuglači KK Policajca iz Vrbovskog i neočekivano pobijedili 6:2. Inače, na prvenstvenoj tablici vodeća je KK Korana II s deset bodova.

Zapisnik s utakmice KK Kamačnik – KK Policajac Og pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 7.kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.