KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

PORAZOM I U NASTAVAK PRVENSTVA

Utakmicama 10. kola nastavljen je drugi dio prvenstva 3.HKLZ. Kuglači KK Policajca gostovali su u Karlovcu, gdje su rezultatom 6:2  (12,5:11,5) izgubili od domaćeg KK Dubovca. U ukupno srušenim čunjevima KK Dubovac je bio bolji tek za četiri čunja, što im je bilo dovoljno za pobjedu.

Za KK Policajac jedina dva boda osvojili su Mirko Birač (511) i Anton Marković (542) tek u zadnjem, trećem bloku igrača, a prije toga su svi igrači KK Policajca, koji su igrali u prvom i drugom bloku igrača, izgubili svoje pojedinačne dvoboje. Pri tome su njih dvojica – Mladen Hećimović u prvom i Nikola Luketić u drugom bloku igrača, bili čak u šansi pobijediti ali nedostajalo je tek nekoliko čunjeva.

U prvom bloku igrača Mladen Hećimović (567) izgubio je za samo tri čunja i u redovima svoje ekipe na ovoj utakmici bio je najbolji pojedinac. Božo Pavlaković (525), također u prvom bloku igrača, uvjerljivo je izgubio svoj pojedinačni dvoboj.

Jednako kao i Pavlaković tj. s uvjerljivim porazom prošao je i Branko Bajt (519) koji je u drugom bloku igrača, zajedno s Nikolom Luketićem (506) igrao za KK Policajac. Luketić je bio jako blizu pobjede jer je nakon tri seta vodio 2:1 i imao 19 čunjeva prednosti ali je u zadnjem setu sve prosuo i izgubio za samo dva čunja.

Ovim porazom KK Policajac je pao na osmo mjesto prvenstvene tablice i trenutno se nalazi u zoni ispadanja pa se pobjeda u slijedećem kolu protiv posljednjeplasiranih “imenjaka” iz Vrbovskog nameće kao imperativ. Utakmica protiv KK Policajca Vrbovsko igra se u subotu 20. siječnja 2024.g. u 17,00 sati na Gradskoj kuglani “Klek” u Ogulinu.

Zapisnik s utakmice KK Dubovac – KK Policajac Og pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 10. kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.