KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

POBJEDA PROTIV VODEĆE KK KORANE II

Iako znatno oslabljeni ne igranjem Mirka Birača, kuglači KK Policajca ipak su u 4. kolu pobijedili trenutno vodeću ekipu 3.HKLZ KK Koranu II iz Slunja. Utakmica se igrala na ogulinskoj Gradskoj kuglani “Klek” te je završila rezultatom 6 : 2 (11,5:12,5) i uz sve ga 7 čunjeva prednosti, odnosno 3153:3146 za KK Policajac.

U prvom bloku igrača ovaj puta su za KK Policajac zaigrali Mladen Hećimović (537) i Branko Bajt (499), a samo je Hećimović ostvario pojedinačnu pobjedu i osvojio bod za svoju ekipu. Bajt je inače srušio jednak boj čunjeva kao i njegov protivnik ali je ostao kratak za pola seta, što bi mu u konačnici donijelo pola boda.

U drugom bloku igrača u ekipi domaćina po prvi puta u seniorskoj konkurenciji na staze je izišao najmlađi igrač – Kevin Kirasić (514), koji će uskoro napuniti tek 16 godina, a do njega Nikola Luketić (489). Mladi Kevin Kirasić odigrao je iznad svih očekivanja te osvojio važan bod pobijedivši svojeg protivnika za čak 26 čunjeva. Luketić je pak uvjerljivo izgubio bez osvojenog seta pa je u tom trenutku ukupni rezultat bio neriješen 2:2 uz prednost gostiju od 20 ukupno srušenih čunjeva.

Dotadašnja izjednačenost i neizvjesnost nastavila se i u trećem bloku igrača ali su Anton Marković (566 – igrač utakmice) i Božo Pavlaković (548) odličnom igrom uspjeli ostvariti pojedinačne pobjede i preokrenuti omjer ukupno srušenih čunjeva u korist svoje ekipe. Na kraju je to bilo svega sedam čunjeva ali dovoljno za važnu domaću pobjedu i to protiv vrlo ambiciozne ekipe iz Slunja.

Ovom pobjedom KK Policajac je nakon četiri odigrana kola došao na 5 osvojenih bodova i trenutno je na 4. mjestu prvenstvene tablice. KK Korana II je unatoč porazu zadržala prvo mjesto dok su na 2. i 3. KK Klek i KK Poštar koji su u ovom kolu međusobno igrali, a bolji je bio službeni domaćin KK Poštar.

U slijedećem 5. kolu, koje se igra već slijedeći vikend KK Policajac gostuje na Plitvičkim jezerima gdje će igrati protiv KK Visočice iz Gospića. Utakmica se igra na kuglani Hotela Jezero u nedjelju 5. studenog 2023.g. u 12,00 sati.

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Korana II pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 4.kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.