KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

ODLIČNA IGRA I POBJEDA

Konačno su kuglači KK Policajca odigrali onako kako se to od njih i očekuje i, naravno, pobijedili.  Naime, u sklopu 6. prvenstvenog kola 3.HKLZ, na domaćoj kuglani u Ogulinu, pobijedili su KK Ravnogorac iz Ravne Gore ukupnim rezultatom 6:2 (16:8) uz od početka prvenstva najveći broj ukupno srušenih čunjeva – 3399, dok su gostujući kuglači srušili solidnih 3263 čunja.

Ako izuzmemo nešto slabiji rezultat Kevina Kirasića, najmlađeg igrača u cijeloj ligi, svi ostali odigrali su u okviru očekivanog ili iznad toga. Naime, u prvom bloku igrača, nakon duže krize rezultata, Branko bajt (583) odigrao je odlično i ostvario prvu pojedinačnu pobjedu na utakmici za svoju ekipu. Na žalost, Mladenu Hećimoviću (541), iako je već imao pobjedu u rukama, to nije uspjelo jer ga je njegov protivnik pretekao dobivši uvjerljivo zadnji set.

U drugom bloku igrača mladi Kevin Kirasić (491) loše je otvorio svoj dvoboj ali je do kraja osvojio treći i četvrti set, međutim, to mu nije bilo dovoljno za pobjedu. Odmah do njega, u tom drugom bloku igrača, Božo Pavlaković (585) također je odigrao jednu od boljih svojih utakmica ove sezone te uspio pobijediti za 2:2 prije odlučujućeg trećeg bloka igrača.

U trećem bloku igrača za KK Policajac su igrali Nikola Luketić (575) i Anton Marković (624 – najbolji igrač na utakmici) i obadvojica su odigrali fenomenalno, pobijedivši uvjerljivo svoje protivnike, čime su osigurali i uvjerljivu pobjedu za svoju ekipu. Posebno veseli sve bolja igra i rezultati Nikole Luketića koji svakim novim nastupom pokazuje da će biti pravo pojačanje za KK Policajac i uzdanica u budućim nastupima.

Nakon šest odigranih kola KK Policajac  sa sedam osvojenih bodova drži 5. mjesto na tablici. Jednako bodova imaju i KK Visočica na trećem i KK Poštar na četvrtom mjestu, dok je vrh tablice pobjedom u Karlovcu preuzeo KK Klek.

KK Policajac već u utorak 14.11. igra utakmicu 7. kola 3.HKLZ protiv KK Kamačnika u Vrbovskom. Utakmica se na zamolbu domaćina i suglasnost KK Policajca i voditelja lige igra ranije od predviđenog termina i to u 17,00 sati na Gradskoj kuglani u Vrbovskom. 

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Ravnogorac pogledajte ovdje

Izvještaj o svim rezultatima 6.kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.