KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

NIŠTA OD IZNENAĐENJA U PULI

Na tragu iznenađujućih pobjeda KK Policajca u Puli protiv tamošnjeg KK Uljanika u proteklih nekoliko sezona, tinjala je nada da se to može ponoviti u u netom odigranom 18. kolu 2.HKLZ. Međutim, ništa od toga. Ovaj puta domaći kuglači KK Uljanika bili su apsolutno bolji i slavili rezultatom 7 : 1 (16:8) te 3133:2880 u ukupno srušenim čunjevima. Razlog ovom uvjerljivom porazu ne leži toliko u dobroj igri KK uljanika već prvenstveno u katastrofalno lošoj igri kuglača KK Policajca.

Jedinu pojedinačnu pobjedu za KK policajac izborio je kapetan ekipe Božo Pavlaković (518), koji je i jedini igrač svoje ekipe koji je srušio preko petsto čunjeva. Svi ostali bili su ispod svojih realnih mogućnosti pa je poraz bio neizbježan.

U prvom bloku igrača za KK policajac igrali su i izgubili svoje dvoboje Branko Bajt (100-u trideset hitaca), kojega je zamijenio Nikola Luketić (373-u devedeset hitaca) koji su ukupno srušili 473 čunja, te Zlatan Mazor (492). 

U drugom bloku igrača, već spomenuti Božo Pavlaković (518) je izborio jedinu pobjedu, dok je Mladen Hećimović (481) izgubio. Isto je bilo i u trećem bloku igrača u kojem su uvjerljivo izgubili i Mirko Birač (479) te posebno Anton Marković (437), koji se vjerojatno ni sam ne može sjetiti kada je ovako loše odigrao.

Tako su se kuglači KK Policajca iz Pule vratili bez bodova i time vjerojatno zacementirali svoje 10. mjesto na tablici.  Prvom pratitelju KK Dubovcu bježe tri boda i još u zadnjem kolu igraju s njima kod kuće, dok je ispred trenutno KK Skrad koji ima čak pet bodova više i upravo u slijedećem kolu dolazi u Ogulin na međusobni dvoboj. Do kraja prvenstva preostala su još samo četiri kola i teško da se pozicija KK Policajca može promijeniti, kako na bolje, tako i na gore. Dakle, sudbina KK Policajca sve više ovisi o raspletu na začelju 1.B HKL zapad-jug.

Zapisnik s utakmice KK Uljanik – KK Policajac pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim rezultatima 18.kola pogledajte ovdje.