KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

KK POLICAJAC JOŠ JEDNOM BOLJI OD KK KLEKA

U 15. kolu 2.HKLZ KK Policajac je kao domaćin igrao gradski derbi protiv KK Kleka – i opet, kao i u 4. kolu, bio bolji. Bio je to derbi začelja prvenstvene ljestvice u kojem je poraz kuglačima KK Kleka “osigurao” zadnje mjesto, dok je kuglačima KK Policajca produžio nadu da mogu izbjeći ispadanje u niži rang.

Inače, uz pobjedu 6 : 2 (15:9) i 114 više srušenih čunjeva (3403:3289) KK Policajac je u ovoj utakmici pružio i najbolju igru i ukupno srušio najveći broj čunjeva u dosadašnjem dijelu prvenstva. Tome je svakako najviše pridonesao izvanredan rezultat mladog Zlatana Mazora, koji se napokon “probudio” i u odličnom nastupu srušio čak 626 čunjeva te, zajedno s Mladenom Hećimovićem (562), koji je s njime nastupao u prvom bloku igrača i također osvojio bod, svojoj ekipi utro put prema pobjedi.

U drugom bloku igrača odličnu partiju također je pružio kapetan Božo Pavlaković (577) te svojom pojedinačnom pobjedom pridodao još jedan bod za pobjedu, koju je svojom pojedinačnom pobjedom i nadasve odličnim nastupom u zadnjem bloku igrača potvrdio Mirko Birač (579). Branko Bajt (508) u drugom i Anton Marković (551) u trećem bloku igrača na žalost nisu ostvarili pojedinačne pobjede ali su svojim čunjevima isto tako pridonesli vrijednoj pobjedi.

Što se tiče KK Policajca ova pobjeda nije donijela nikakve promjene na tablici. I dalje su ostali na 10. mjestu ali sada s četiri boda prednosti pred KK Dubovcem te tri manje od devetog KK Karlobaga. Već u slijedećem 16. kolu pred KK Policajcem je teško gostovanje u Karlovcu kod KK Mostanja 1949 koje je slabije ušlo u nastavak prvenstva i izgubilo vodeću poziciju na tablici ali i dalje ozbiljno konkurira za naslov prvaka lige.

Zapisnik s utakmice KK Policajac – KK Klek pogledajte ovdje.

Izvještaj o svim rezultatima 15.kola pogledajte ovdje.