KUGLAČKI KLUB "POLICAJAC" OGULIN
kkpolicajacog@gmail.com | tel: 098 441 079

PRVI PORAZ OG POLICAJCA U NOVOJ SEZONI

Na svom prvom gostovanju u novoj kuglačkoj sezoni kuglači KK Policajca iz Ogulina doživjeli su i svoj prvi poraz. Naime, u 2. kolu 3.HKLZ domaća ekipa KK Kamačnika iz Vrbovskog pobijedila je uvjerljivim rezultatom 7 : 1 (14:10), odnosno 3224:3089 u ukupno srušenim čunjevima.

Jedinu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac Ogulin ostvario je Anton Marković, koji je, zajedno s Mladenom Hećimovićem zaigrao već u prvom bloku igrača. Marković je pri tome srušio 558 čunjeva te je s tim učinkom na kraju bio i najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe. Hećimović je srušio skromnih 511 čunjeva pa osim što je osvojio jedan set nije niti mogao očekivati nešto više.

U preostalom dijelu utakmice sva četiri pojedinačna dvoboja dobili su domaći kuglači. Najprije su u drugom bloku Božo Pavlaković (491) i njegov unuk Kevin Kirasić (515), a onda i u završnici i Mirko Birač (497) te Nikola Luketić (517), relativno tijesno izgubili od svojih ne baš uvjerljivih protivnika pa je tako KK Kamačnik dosta lako došao do svojih prvih prvenstvenih bodova.

Nakon dva odigrana kola za sada je vodeći KK Uljanik iz Pule, jedini s obadvije pobjede, a na začelju su KK Korana II i KK Mantinela I s po jednim bodom.

Već slijedeći vikend igra se 3. kolo u kojem u subotu 12.10.2024.g. na ogulinskoj Gradskoj kuglani “Klek” KK Policajac dočekuje KK Pulu koja je u ovom kolu upisala svoju prvu prvenstvenu pobjedu i to za samo jedno jedino drvo.. Utakmica se, kao i obično, igra s početkom u 17,00 sati.

Zapisnik s utakmice KK Kamačnik -KK Policajac Og pogledajte ovdje

Izvještaj o rezultatima odigranih utakmica 2. kola 3.HKLZ pogledajte ovdje.