Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Odluka, 13. 03. 2008.
Saziva se redovna godišnja Skupština KK POLICAJAC Ogulin.

Skupština će se održati u petak 18. travnja 2008. godine u Domu DPD-a Sveti Rok Lomost u Ogulinu s početkom u 19.30 sati sa slijedećim dnevnim redom;

NOVE WEB STRANICE, 27. 02. 2008.


Kuglački klub "Policajac" predstavlja Vam svoje nove Internet stranice! Neke stranice su još u izradi pa Vas molimo za strpljenje! Do tada možete ostaviti komentar u knjizi gostiju, te želje i pitanja možete poslati na naš e-mail!

Poštari bolji - policajcima utjeha broj srušenih čunjeva ,
U večerašnjoj poslijednjoj utakmici natjecanja u III. HKL zapad kuglačima KK Policajca niti 3405 srušenih čunjeva (najviše u cijelom prvenstvu) nije bilo dovoljno za pobjedu. Naime, u 22. kolu u ogulinskom derbiju protiv KK Poštara, koji su ovaj puta bili gosti, kuglači KK Policajca doživjeli su još jedan domaći poraz. Poštari su bili bolji 5 : 3 odnosno 3431 : 3405 u srušenim čunjevima. Zanimljivo je to što su "policajci" bili uspješniji u setovima i to 14 : 10.
Inače, ova utakmica nije imala nikakav natjecateljski značaj tj. za niti jednu ekipu nije odlučivala o budućem statusu jer su obadvije ekipe već ranije osigurale status trećeligaša. Međutim, ovakve utakmice ogulinskih klubova uvijek su zanimljive i imaju posebnu draž jer odlučuju o trenutnom prestižu u okviru lokalnih kuglačkih nadmetanja.
Kuglači KK Poštara zabilježili su i drugu prvenstvenu pobjedu u ovoj kuglačkoj sezoni, isto kao i kuglači KK Obrtnika koji su već ranije u početku prvenstva već uspjeli dva puta pobijediti .
Tako su ovogodišnje prvenstvene okršaje kuglači KK Policajca, računajući samo domaće tj. ogulinske dvoboje, završili iza KK Poštara i iza KK Obrtnika.
Kao i u nekim proteklim utakmicama protiv KK Poštara, kuglači KK Policajca utakmicu su započeli više nego dobro. U prvom bloku obadva igrača KK Policajca osvojili su bodove i stekli 37 čunjeva prednosti. Naime, Mirko Birač srušio je 567 čunjeva i pobjedio Stevu Šlata koji je srušio 548 čunjeva, dok je Marijan Stipetić srušio 576 čunjeva i bio je bolji od Joška Matijašića koji je srušio 558 čunjeva.

  III. HKL zapad 22. kolo KK Policajac - KK Poštar

  22. kolo III. HKL zapad

Premijerni nastup ženske ekipe KK Policajca u 1. HKL,
Predstavljanje ekipaDanašnji dan ostat će zauvijek u pamćenju mladim kuglačicama KK Policajca jer su danas po prvi puta u svojoj kratkoj ali uspješnoj sportskoj karijeri već zaigrale u elitnom kuglačkom društvu - u ženskoj 1. HKL protiv ŠKK Podravke u Koprivnici. Bez obzira što je taj njihov prvi prvoligaški nastup završio pristojnim porazom od slavnih i poznatih kuglačica, kuglačice KK Policajca predvođene trenerom Željkom Stipetićem trudile su se i borile koliko su mogle i  u svemu tome uspjele su osvojiti čak dvije pojedinačne pobjede. Konačni rezultat utakmice bio je 6 : 2 za domaće kuglačice i 3282 : 3105 u srušenim čunjevima. Pojedinačne pobjede uspjele su ostvariti najmlađa igračica utakmice Matea Gašparović, kojoj je ovo bio prvi prvenstveni nastup uopće, te Nives Poljak.  
Zapisnik s utakmice nismo uspjeli dobiti u digitalnom formatu pa ga možete pogledati na fotografiji ovdje.

Matija, Matea i Luka na pola puta do medalje,
Matea Gašparović - vodeća nakon prvog nastupaPojedinačno prvenstvo Hrvatske kuglačke regije zapad za kadete i kadetkinje (U-14) odnosno mlađe juniore i mlađe juniorke (U-18) danas je započelo na riječkim kuglanama SRC Mlaka i SRC 3. maj. U kategoriji kadeta te mlađih juniorki zastupljeni su i kuglači odnosno kugloačice KK Policajca - i to veoma uspješno.
Naime, u kategoriji kadeta, koji su danas nastupali na kuglani SRC Mlaka, Matija Cindrić s 499 srušenih čunjeva, nakon prvog nastupa je drugi, odmah iza kuglača ogulinskog KK Kleka Andrije Božičevića koji mu "bježi" svega 3 čunja. Za KK Policajac još su prvog dana nastupali Ivan Hećimović (463) 8. mjesto Ante Hećimović (424) 13. mjesto i Mile Štrk (375) 14. mjesto od 16 kadeta..
U kategoriji mlađih juniorki, koje su nastupale na kuglani SRC 3. maj, "policajka" Matea Gašparović je uvjerljivo vodeća s fenomenalnih 583 srušena čunja u prvom nastupu. Još je nastupila i Tamara Majetić koja je srušila 480 čunjeva i nema nekih izgleda za odličje obzirom da zauzaima 12. mjesto od 14 mlađih juniorki kje su danas nastupile.
Dobru priliku za osvojiti medalju u kategoriji mlađih juniora ima također i Luka Damjanić koji je pred neki dan dvojno registriran za KK Policajac ali na ovom natjecanju nastupa za matični klub KK Klek. On je nakon prvog dana drugi s 532 srušena čunja, a to je svega 17 čunjeva manje od trenutno prvoplasiranog Senfnera iz KK Kamačnika Vrbovsko.
Pojedinačno kadetsko i mlađejuniorsko prvenstvo Regije, za razliku od juniorskog, igra se u dva nastupa na ukupna zbirni rezultat pa su šanse Matije Cindrića i Matee Gašparović, ali i Luke Damjanića, za osvajanje medalja velike. Posebno se to odnosi na Mateu jer drugoplasiranoj Niki Cvitković iz KK Mlake, koja je inače svjetska juniorska prvakinja s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, "bježi" za 35 čunjeva, a trećeplasiranoj Tihani Kopić iz KK Rijeka Kvig čak 54 čunja.
Za napomenuti je da na ovogodišnjem regionalnom prvenstvu U-14 i U-18, osim iz KK Policajca, sudjeluju i mladi kuglači i kuglačice iz KK Kleka i ŽKK Ogulina, tako da su Ogulinci i Ogulinke najbrojniji natjecatelji.
Nadamo se da će nakon sutrašnjeg, drugog nastupa kadeta na kuglani SRC 3. maj, a mlađih juniorki na kuglani SRC Mlaka, KK Policajac biti bogatiji za još neku medalju mlađih kategorija kuglačica i kuglača, o čemu ćemo opširno izvijestiti na našim službenim web stranicama.

  Kadeti U-14 - prvi dan

  Mlađe juniorke U-18 - prvi dan

   Mlađi juniori U-18 - prvi dan