Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

REDOVNA I IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 12. 05. 2014.
U nedjelju 11. svibnja 2014.g. na izletištu Vitunj kod istoimenog ribogojilišta, u prekrasnom prirodnom ambijentu održana je redovna i izborna godišnja Skupština KK Policajca. Skupštini je nazočila većina redovnih članova kluba te gotovo svi registrirani igrači, kao i gosti. Od gostiju koji su se odazvali pozivu svakako treba istaknuti gradonačelnika Grada Ogulina gosp. Juru Turkovića te predsjednika Skupštine Karlovačke županije gosp. Željka Bokulića, koji su se pri kraju redovnog dijela Skupštine prigodnim govorima i obratili nazočnima.
Međutim, prije toga članovi KK Policajca prihvatili su izvješće o radu u proteklih godinu dana, koje je podnio predsjednik kluba Željko Stipetić te i financijsko i izvješće Nadzornog odbora koje su prezentirali tajnik Marijan Turković odnosno član Nadzornog odbora Darko Brbot.
Nakon jednoglasnog prihvaćanja navedenih izvješća jednoglasno je i data razrješnica dosadašnjem rukovodstvu. Izbor novog rukovodstva nije donio puno promjena u odnosu na dosadašnje stanje jer je za predsjednika kluba ponovo izabran Željko Stipetić, a za tajnika dosadašnji tajnik Marijan Turković. Isto tako za članove Upravnog odbora ponovo su izabrani Branko Bajt, Ivica Gašparović i Anton Marković. Jedino novo ime u tijelima upravljanja je Ivan Salopek koji je izabran na mjesto novog predsjednika Nadzornog odbora u čijem članstvu su i dalje ostali Darko Brbot i Tihomir Cindrić. Sastav Disciplinske komisije ostao je i u narednom četverogodišnjem razdoblju isti, a to su Mladen Hećimović - predsjednik te članovi Mirko Birač i Nenad Plivelić.
Nakon službenog dijela Skupštine članovi kluba te gosti nastavili su gotovo cjelodnevno druženje uz slasni lovački kotlić te roštilj. 

 
InfoStudio.hr