Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC (Ž) - ŽKK DONAT 2:6, 14. 10. 2012.
U 1. kolu 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca doživjele su poraz od odličnih kuglačica ŽKK Donata iz Zadra. Zadranke su pobijedile rezultatom 6:2 (14:10) uz prednost u ukupno srušenim čunjevima od 3170:3094.
Pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvarile su Matea Gašparović protiv Žakline Jelače i debitantica u redovima "policajki", dvojno registrirana kuglačica KK Mlake iz Rijeke, Maja Nanić protiv Tanje Perović. Sa ukupno srušenih 569 čunjeva Matea Gašparović bila je i najbolja igračica utakmice.
U prvom bloku igračica kuglačice ŽKK Donata Grozdana Surać i Nives Grabovac pobijedile su domaće kuglačice Nikolinu Marković i Maju Stipetić te su ostvarile i značajnu prednost od 88 čunjeva. Nikolina Marković je u zadnjim hicima izgubila već osvojeni bod za samo 5 čunjeva dok je, danas posebno raspoložena gostujuća kuglačica Nives za 83 čunja nadjačala, očito još nespremnu, Maju Stipetić.
U drugom bloku igračica već spomenuta Matea Gašparović je pobjedila svoju protivnicu i značajno smanjila prednost gošću u čunjevima ali je Ana Puškarić u završnici popustila i izgubila od Dorotee Sikirić. Nakon drugog bloka igračica gošće su vodile 3:1 i imale 40 čunjeva prednosti.
U zadnjem bloku igračica od Valentine Prpić i Maje Nanić se očekivalo da ostvare pojedinačne pobjede i da nadoknade zaostatak u čunjevima ali obje su u svojem trećem setu skroz podbacile i prva pobjeda "policajki" otišla je u nepovrat. Maja Nanić, doduše, uspjela je za jedan čunj pobjediti solidnu Tanju Perović ali je zato Valentina Prpić značajno zaostala za Frankom Humbolt te je poraz bio neizbježan.
Slijedeće 2. prvenstveno kolo kuglačice KK Policajca opet igraju na domaćoj kuglani i to protiv kuglačica ŽKK Vrbovsko.

KK Policajac - ŽKK Donat - zapisnik

2.HKL zapad-jug - 1. kolo

Nikolina Marković, Grozdana Surać, Maja Stipetić i Nives Grabovac


Matea Gašparović, Žaklina Jelača, Ana Puškarić i Dorotea Sikirić


Valentina Prpić, Franka Humbolt, Maja Nanić i Tanja Perović
 

 
InfoStudio.hr