Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POBJEDA KUGLAČA U GRADSKOM DERBIJU, 04. 03. 2012.
Nakon nekoliko godina kuglači KK Policajca uspjeli su u prvenstvenoj utakmici 18. kola 3. HKL zapad pobijediti KK Obrtnik. Pobjeda u gradskom derbiju došla je baš u pravom trenutku kada je svaki novi bod nasušna potrebna ne bi li se zadržao trećeligaški status. Osim toga, posebno raduje i to što su kuglači pružili dobru, čak i odličnu, igru koja u preostala četiri kola obećava još neki bod i ostanak u ligi. Pobjeda rezultatom 6:2, odnosno 2:6 (8,5:15,5) jer su "policajci" u ovoj utakmici bili gosti, je izborena s četiri pojedinačne pobjede i boljim omjerom ukupno srušenih čunjeva 3306:3359.
Prva dva boda za KK Policajac, nakon vrlo izjednačene borbe, osvojili su Danko Gašparović protiv Zdravka Vukovića i Nenad Plivelić protiv Josipa Sušnja. Danko Gašparović svojem protivniku nije dao da osvoji niti jedan set dok je Nenad Plivelić izgubio samo prvi, a onda sve do kraja uvjerljivo pobijedio. Utakmica se nije mogla bolje otvoriti za KK Policajac - 2:0 i plus 26 čunjeva. Zd.Vuković - D.Gašparović 545:560 (0:4) i J.Sušanj - N.Plivelić 539:550 (1:3).

 KK Obrtnik - KK Policajac - zapisnik

3. HKL zapad - 18. kolo
U drugom bloku igrača svakoj ekipi pripala je po jedna pobjeda. Treći bod za KK Policajac osvojio je Josip Skorić pobjedom protiv Vladimira Kolića, a prvi bod za KK Obretnik osvojio je Zlatko Vuković pobijedivši samo za deset čunjeva opet odličnog Tomislava Grdića. Razlika u čunjevima u tom trenutku bila je plus 31 za KK Policajac. V.Kolić - J.Skorić 541:553 (1,5:2,5) i Zl.Vuković - T.Grdić 574:564 (3:1).
Pobjedom Antona Markovića nad Dankom Magdićem u zadnjem bloku igrača i to s čak 597 srušenih čunjeva potvrdila je pobjedu KK Policajca. Poraz s druge strane Matije Cindrića za samo 4 čunja od Mate Sušnja nije mogao ugroziti zasluženu pobjedu KK Policajca. S nova 4 boda (prošlo kolo bio je najbolji i u Puli) u poretku za najboljeg pojedinca lige pozicija Antona Markovića značajno će se poboljšati. M.Sušanj - M.Cindrić 539:535 (2:2) i D.Magdić - A.Marković 568:597 (1:3).
Do kraja prvenstva preostale su još četiri utakmice (Elektroistra, Poštar, Hrvatski Branitelj i Kupa). KK Policajac je u sve četiri gost. Prva od njih je već u subotu u Puli protiv KK Elektroistre koja je ulovila priključak ekipama koje se bore za plasman u viši rang i tu je teško očekivati bodove. Iza te utakmice slijede dvoboji s ekipama koje su trenutno ispod KK Policajca i u tim utakmicama će svaki osvojeni bod imati dvostruku vrijednost. Obzirom na pokazanu igru protiv KK Obrtnika kod svih u KK Policajcu ne smije manjkati optimizma.


Zdravko Vuković, Danko Gašparović, Josip Sušanj i Nenad Plivelić

Vladimir Kolić, Josip Skorić, Zlatko Vuković i Tomislav Grdić

Mate Sušanj, Matija Cindrić, Danko Magdić i Anton Marković
 

 
InfoStudio.hr