Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJAC



Kuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

BODOVI SPASA, 18. 02. 2012.
Kuglači KK Policajca danas su na gradskoj kuglani "Klek" u Ogulin, u 16. kolu prvenstva 3. HKL zapad, pobijedili kuglače KK Telekoma iz Rijeke i osvojili nova dva boda u grčevitoj borbi za ostanak u ligi. "Policjaci" su, nakon igre koja i nije za pamćenje, pobijedili rezultatom 6:2 (12:12), a omjer ukupno srušenih čunjeva na kraju je bio 3243:3184 u korist domaćih kuglača.
Novim zdravstvenim nevoljama desetkovana ekipa KK Policjaca (gripa Josipa Skorića) morala se dobro namučiti za ovu vrijednu pobjedu. Naime, iako je u prvom bloku igrača KK Policajac neočekivano lako poveo 2:0 i 108 čunjeva prednosti, u drugom bloku Riječani su uzvratili s dvije pojedinačne pobjede te značajno smanjili zaostatak u čunjevima. Odluka je tako pala u zadnjem bloku igrača u kojem su obadva "policajca" izborila tijesnu pojedinačnu pobjedu.
Danko Gašparović je s 578 srušenih čunjeva najbolji pojedinac utakmice i uvjerljivo je, posebno u zadnjem setu, bio bolji od Bojana Starčevića. Nenad Plivelić je također bio odličan i svojeg protivnika, Ogulinca i nekadašnjeg člana KK Policajca, Andreja Vukovića uvjerljivo nadigrao. D.Gašparović - B.Starčević 578:529 (3:1) i N.Plivelić - A.Vuković 554:495 (3:1).

KK Policajac - KK Telekom - zapisnik

3. HKL zapad - 16. kolo
Najslabiji par KK Policjaca bio je u drugom bloku igrača u kojem su i Branko Bajt i Tomislav Grdić izgubili svoje dvoboje. Branko Bajt protiv Željka Božičića bez osvojenog seta, a Tomislav Grdić je Miranu Olbini uspio uzeti tek prvi set. B.Bajt - Ž.Božičić 499:553 (0:4) i T.Grdić - M.Olbina 523:552 (1:3).
Odluka o pobjedniku ove utakmice pala je u zadnjem bloku igrača. Za KK Policajac su već standardno  igrali Matija Cindrić i Anton Marković. Sve do zadnjeg seta pitanje pobjednika ovih dvoboja, ali i utakmice, bili su neizvjesni. Na sreću "policajaca" obadva kuglača KK Telekoma, Zoran Majnarić i Srećko Popović, taj zadnji set su odigrali loše pa je ukupna pobjeda i važna dva boda pripali KK Policajcu. M.Cindrić - Z.Majnarić 548:535 (2:2) i A.Marković - S.Popović 541:520 (3:1).
Nakon ove pobjede KK Policajac ima 11 bodova i treba u srijedu 22.02. igrati zaostalu utakmicu 15. kola u Puli protiv KK Uljanika, direktnog konkurenta za ostanak. U slučaju eventualne pobjede kuglači KK Policajca bi si znatno uvećali šanse za zadržavanje trećeligaškog statusa. Zbog toga su svi kuglači KK Policajca, odmah nakon ove utakmice, svu pažnju usmjerili na tu utakmicu u očekivanju prve gostujuće prvenstvene pobjede i osvajanju novih bodova spasa.
Također, odmah u subotu 25.02. u goste KK Policajcu dolaze kuglači KK Karlobaga, a što bi značila eventualna pobjeda u toj utakmici ne treba posebno naglašavati. Dakle, za KK Policajac utakmice odluke su pred vratima.

Danko Gašparović, Bojan Starčević, Nenad Plivelić i Andrej Vuković

Branko Bajt, Željko Božičić, Tomislav Grdić i Miran Olbina

Matija Cindrić, Zoran majnarić, Anton marković i Srećko popović
 

 
InfoStudio.hr