Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

U OGULINSKOM DERBIJU ŽKK OGULINU POBJEDA, 16. 01. 2011.

Nakon dvije kuglačke sezone u kojima su, najprije kuglačice ŽKK Ogulina i onda KK Policajca po jednu sezonu igrale u 1. HKL, ponovo je na ogulinskoj gradskoj kuglani igran lokalni derbi kuglačica. Naime, u nastavku prvenstva 2. HKL zapad/jug odnsono u 8. kolu svoju međusobnu utakmicu odigrale su kuglačice ŽKK Ogulina i KK Policajca. Ovaj puta domaća ekipa je bila ekipa ŽKK Ogulina i, nakon ne baš zanimljive i neizvjesne utakmice, pripala ime je uvjerljiva pobjeda od 7 : 1 (14:10) i 3320:2159 u ukupno srušenim čunjevima.
Koliko god su pojedine kuglačice ŽKK Ogulina odigrale iznenađujuće dobro toliko im ej u prilog išla i loša igra nekih "policjaki". U prvom bloku igračica bilo je potpuno izjednačeno tako da su "ogulinka" Mirjana Stošić i "policajka" Maja Stipetić pobjedile svoju protivnicu Mateu Gašparović odnsono Mariju Paušić sa po tri čunja prednosti tako da je nakon toga rezultat bio potpuno izjednačen i u pojedinačnim pobjedama i u srušenim čunjevima. Paušić - Stipetić 516:519 (1:3) i Stošić - Gašparović 546:543 (2:2).

  ŽKK Ogulin - KK Policajac

 2.HKL z/j 8. kolo

Najbolja sportašica Grada Ogulina za 2010.g. - Valentina PrpićU drugom bloku igračica odličnu partiju pružila je Mirjana Orelj za ŽKK Ogulin te je iznenađujuće pobjedila Nikolinu Marković za 24 čunja prednosti dok je, u drugom paru, iskusna Anđelka Kurelac također pobjedila danas slabu Nives Poljak za 32 čunja prednosti. Tako su kuglačice ŽKK Ogulina povele 3:1 i čak 56 čunjeva prednosti.
U zadnjem, trećem bloku igračica fenomenalna Ivanka Rebrović i, također odlična, Teuta Vorkapić za ŽKK Ogulin od početka su zaigrale prvoligaški i time otklonile bilo kakvu mogućnost preokreta. Niti odlična izvedba, upravo danas proglašene najbolje sportašice Grada Ogulina za 2010.g., "policajke" Valentine Prpić, koja je srušila 561 čunj, nije bila dovoljna da njezina ekipa osvoji barem još jednu pojedinačnu pobjedu.
Ovo je drugi poraz kuglačica KK Policajca u dosadašnjem tijeku prvenstva i njime su omogućile konkurenticama za naslov prvaka tj. kuglačicama ŽKK Splita da im odmaknu za dva boda. No, kraj prvenstva je još daleko i prilike za popravak će zasigurno biti. Već slijedeće nedjelje tj. 23. siječnja u 13.30 sati u Ogulin im doleze kuglačice ŽKK Donat iz Zadra pa će to biti prava prilika za osvajanje novih prvenstvenih bodova.
 

 
InfoStudio.hr