Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Konačno pobjeda, 05. 12. 2009.
Kuglači KK Policajca konačn o su, nakon tri kola posta, zabilježili prvenstvenu pobjedu. U utakmici 8. kola 3. HKL zapad na domaćoj kuglani u Ogulinu pobijedili su kuglače KK Kupe iz Ozlja rezultatom 6 : 2 (14:10) odnosno 3268:3209 u srušenim čunjevima.
Za KK Policajac večeras je odlično odigrao prvi par Mirko Birač i Nenad Plivelić, koji su osvojili prva dva pojedinačna bodqa za svoju ekipu i napravili pozitivnu razliku od 55 čunjeva. Posebno se istakao Mirko Birač koji je bio najbolji pojedinac susreta s 578 srušenih čunjeva. Mirko Birač - Ivan Pavlić 578:546 (3:1) i Nenad Plivelić - Dragutin Gnjilac 551:528 (3:1).
U drugom bloku igrača za KK Policajac nastupili su kapetan Branko Bajt i Tomislav Grdić. I dok je Grdić superiorno nadjačao Damira Pavlakovića i njegovu zamjenu Davora Gnjilca, kapetan Branko Bajt je odigrao dosta loše te je uvjerljivo izgubio od, ne baš posebno dobrog, Ivana Požege. Dobro je za KK Policajac bilo to što je uz vodstvo 3 : 1. prednost u srušenim čunjevima čak povećana i, prije zadnjeg bloka igrača, iznosila je osjetnih 70. Branko Bajt - Ivan Požega 497:530 (1:3) i Tomisalv Grdić - Damir Pavlaković+Davor Gnjilac 563:515 (3:1).

  KK Policajac - KK Kupa

  3. HKLZ 8. kolo

Na trećem paru kuglača KK Policajca ostalo je da barem zadrže prednost u čunjevima i da, eventualno osvoje i još koji pojedinačni bod. Danko Gašparović je odličnim nastupom faktički odlučio pobjednika susreta jer je uvjeljivo bio bolji od Zvonimira Vidačeka, a Anton Marković je odigrao ispod svojih mogućnosti te je izgubio od ponajboljeg gostujućeg kuglača Miroslava Šegine. Danko Gašparović - Zvonimir Vidaček 563:520 (4:0) i Anton Marković - Miroslav Šegina 516:570 (0:4).
Iako je kod kuglača KK Policajca bilo strepnje pred ovu utakmicu u kojoj se moralo osvojiti bodove, na kraju je ispalo lakše nego što se očekivalo. Dva boda osvojena su lakše nego što se očekivalo i uz ne baš dobru igru. Od KK Kupe ipak se očekivalo više obzirom na dosadašnje rezultate u prvenstvu.
Sada, s ova dva novoosvojena boda, kuglači KK Policajca imaju ih ukupno 6 te se lagano odvajaju od začelja tablice prema sredini. Slijedeće 9. kolo očekuje ih još jedan domaći derbi protiv KK Obrtnika i eventualna pobjeda u tom susretu značila bi definitivni izlazak iz opasne zone. Poraz u toj utakmici opet bi ih vratio na začelje prvenstvene ljestvice, a obzirom da zadnju utakmicu ove godine opet gostuju u Delnicama protiv KK Mladosti, lako bi se moglo dogoditi da Novu godinu dočekuju sa zebnjom. Utakmicu s KK Obrtnikom "policajci" igraju kao gosti u subotu 12. prosinca na ogulinskoj gradskoj kuglani s početkom u 13.30 sati.


Mirko Birač, Ivan Pavlić, Nenad Plivelić i Dragutin Gnjilac.

Branko Bajt, Ivan Požega, Tomisalv Grdić i Damir Pavlaković.

Danko Gašparović, Zvonimir Vidaček, Anton Marković i Miroslav Šegina.
 

 
InfoStudio.hr