Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Završio jesenski dio 1. HKL za žene, 28. 11. 2009.
Današnjom prvenstvenom utakmicom 9. kola između KK Policajaca i KK Mlake iz Rijeke završio je jesenski dio 1. HKL za žene. Prema očekivanju gošće su bile uspješnije i slavile su uvjerljivu pobjedu od 7 : 1 (16:8) uz, isto tako uvjerljivu, razliku u ukupno srušenim čunjevima od 3372 : 3152.
Kuglačice KK Mlake opd samog početka bile su dominantne i jedini bod za domaće kuglačice uspjela je osvojiti tek u trećem bloku igračica Valentina Prpić. Inače, za utjehu domaćinima, Valentina je s 575 srušenih čunjeva bila najuspješnija pojedinka susreta te je zasluženo osvojila titulu igračice utakmice.
Za KK Policajac u prvom bloku, kao i obično, zaigrale su Nikolina Marković protiv prošlosezonske "ogulinke" Marije Zver te Matea Gašparović protiv juniorske svjetske prvakinje Nike Cvitković. Nikolina Marković se odlično držala kroz cijeli dvoboj ali je na kraju, uz odličnih 550 čunjeva, za svega 19 čunjeva izgubila bod. Matea Gašparović bila je sa solidnih 528 srušenih čunjeva ipak preslaba za svjetsku prvakinju koja je srušila 574 čunja.

  KK Policajac - KK Mlaka

Trener ženske ekipe KK Policajac - Željko StipetićU drugom bloku igračica trener domaće ekipe Željko Stipetić opet je ukazao povjerenje Maji Stipetić i Ani Grgurić. Međutim, i jedna i druga danas nisu bile posebno raspoložene te su s 483 odnosno 478 srušenih čunjeva uvjerljivo izgubile bodopve od Sanje Weitzer(545) i Maje Nanić (553). Time su gostujuće kuglačice povele nedostižnom razlikom od 4 : 0 te čak 202 čunja razlike.
Treći blok igračica, u kojem su za KK Policajac igrale Ana Puškarić i Valentina Prpić, a za KK Mlaku Ljiljana Peroš i Ana Rukavina, nije mogao napraviti nikakvu promjenu tijeka utakmice osim što je Valentina Prpić osvojila počasni bod za svoju ekipu. Ana Puškarić igrala je solidno ali je ipak izgubila od Peroš koja je srušila 570 čunjeva. I Valentinina protivnica bila je odlična te je zavidnoj ukupnoj cifri srušenih čunjeva svoje ekipe dodala svojih 561 srušenih čunjeva.
Jesenski dio prvenstva kuglačice KK Policajca završile su uvjerljivo na poslijednjem mjestu prvenstvene ljestvice bez ijednog osvojenog boda iako su u nekoliko utakmica bile jako blizu. Posebno se to odnosi na domaću utakmicu proitv ŽKK Istre iz Poreča te gostujuće utakmice protiv ŽKK Splita u Splitu i ŠKK Zagreb-Zaboky u Zagrebu. Nadamo se da će više sreće imati u nastavku prvenstva u slijedećoj godini koje se nastavlja 16. siječnja 2010. godine domaćom utakmicom protiv ŠKK Podravke iz Koprivnice.
Kuglačice KK Policajca, međutim, ne idu na odmor već slijedeće nedjelje 6. prosinca imaju nastup na ekipnom državno prvenstvu za juniorke U-23 na kojem brane titulu prvaka države. Prvenstvo se igra u Bjelovaru, a KK Policajac će na istome nastupiti s jednom ekipom.


Nikolina Marković, Marija Zver, Matea Gašparović i Nika Cvitković

Maja Stipetić, Sanja Weitzer, Ana Grgurić i Maja Nanić

Ana Puškarić, Ljiljana Peroš, Valentina Prpić i Ana Rukavina
 

 
InfoStudio.hr