Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Težak poraz kuglača Policajca na domaćoj kuglani, 22. 11. 2009.
Kuglači KK Policajca sinoć su na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek" igrali prvenstvenu utakmicu 6. kola 3. HKL zapad. Protivnici su im bili kuglači riječkog KK Telekoma koji su dugo godina igrali u 2. HKL zapad ali su prošle sezone ispali. Očito je da su riječki kuglači odlučili vratiti se u 2. HKL zapad jer su sinoć doslovce pomeli domaće kuglače KK Policajca. Konačni rezultat bio je 7 : 1 (15,5 : 8,5) za "telefoniste" koji su u skupno srušenim čunjevima bili daleko uspješniji - čak za 103 - 3371 : 3268.
U prvom bloku igrača gostujući kuglači Vukonić i Soldić bili su odlični te su uspjeli (Vukonić čak uvjerljivo) pobjediti domaće kuglače Nenada Plivelića i Danka Gašparovića. Nenad Plivelić bio je dosta indisponiran te je bio najlošiji pojdinac susreta srušivši tek 521 čunj, a njegov protivnik Vukonić čak 592. Danko Gašparović, nakon prošlonjedjeljnog katastrofalnog nastupa u Gospiću, dobioje novu priliku i, iako je izgubio bod, sa srušenih 578 čunjeva bio je najbolji pojedinac domaće ekipe. Njegov protivnik Soldić ipak je bio bolji i sa 588 srušenih čunjeva osvojio je bod za svoju ekipu.

  KK Policajac - KK Telekom

  3. HKLZ 6. kolo

Jedini bod za KK Policajac sinoć osvojio je u drugom bloku igrača najstariji domaći kuglač i kapetan Branko Bajt koji je srušio 545 čunjeva naspram svojeg protivnika Đukića koji je srušio 534. Blizu pojedinačnog boda, također u drugom bloku igrača, bio je i najmlađi domaći kuglač Tomislav Grdić kojeg je za svega dva čunja više pobijedio Pintar. Grdić je srušio 533, a Pintar 535 čunjeva.
Konačno u trećem bloku igrača, u koji se ušlo s 3 : 1 za goste uz njihovu prednost od 72 čunja, domaći kuglači Mirko Birač s 547 i Anton Marković s 544 srušena čunja nisu uspjeli osvojiti niti bod. Bolji od njih bili su Majnarić s 560 odnosno Božičić s 562 srušena čunja.
Tako su "policajci" po prvi puta u ovoj sezoni izgubili domaću utakmicu pa će sada biti nužno te bodove vratiti nekom pobjedom u gostima. Prva prilika bit će već slijedeće kolo kada kuglači Policajca "gostuju" kod službeno domaćih kuglača KK Poštara. Utakmica se igra u nedjelju 29. studenog s početkom u 10.00 sati. Mogu li "ranjeni policajci" nadvisiti osokoljene "poštare" koji su, također jučer, na neobičan način pobijedili trećeg ogulinskog trećeligaša Obrtnika? Obzirom na dosadašnje rezultate obiju ekipa bit će to još jedna neizvjesna i zanimljiva utakmica.
 

 
InfoStudio.hr