Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Za samo 14 čunjeva izmakla prva pobjeda, 26. 09. 2009.
Kuglana Mertojak u SplituZa samo 14 čunjeva kuglačicama KK Policajca izmakla je prva prvenstvena pobjeda u utakmici 3. kola 1. HKL danas u Splitu protiv ekipe KK Splita. Utakmica je završila 5 : 3 za domaće kuglačice, u čunjevima je bilo 3227 : 3213, dok je u setovima bilo 13,5 : 10,5 za "policajke". Utakmica se inače igrala na jednoj od najljepših i najmodernijih kuglana u Hrvatskoj - onoj u splitskoj četvrti Mertojak.
Malo tko od poznavatelja kuglanja je mogao predvidjeti ovako tijesan poraz debitantica u prvoj ligi, a jedino je njihov trener Željko Stipetić prije polaska u Split zračio optimizmom i skriveno se nadao iznenađenju protiv objektivno boljih ali i mnogo iskusnijih Splićanki.
U prvom bloku kuglačica domaće su povele 2 : 0 i to zaslugom Ane Vidan koja je glatko pobjedila Nikolinu Marković dok je to isto, ali malo teže, uspjelo i Danici Torović protiv Maje Stipetić.

  KK Split - KK Policajac

U drugom bloku stvari su sed malo promjenile jer je "policajka" Nives Poljak uvjerljivo bila bolja protiv donedavne "policajke" Jasmine Dubić. Na žalost, Matea Gašparović za svega 12 čunjeva bila je slabija od iskusne Ivanke Kragić pa su Splićanke zadržale vodstvo 3 : 1.
U zadnjem, trećem bloku kuglačica Ana Puškarić i Valentina Prpić odličnom igrom osvojile su još dva boda za KK Policajac, pobjedivši Đurđicu Strinić odnosno Milevu Tomeljak i Milicu Josipović, ali ostale su "kratke" za 14 čunjeva.
Raduje činjenica da se kuglačice KK Policajca iz utakmice u utakmicu sve bolje snalaze u prvoligaškom društvu i nadamo se da se neće dugo čekati na prve bodove.
Slijedeći vikend prvoligaške ekipe pauziraju pa je slijedeće 4. kolo na rasporedu tek za dva tjedna kada u Ogulin dolaze kuglačice KK Zagreba, inače prvakinje Hrvatske, a utakmica se igra 10. listopada u 13.00 sati na gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu.

Jedna od najljepših kuglana u Hrvatskoj
Osmerostazna kuglana Mertojak u Splitu.
 

 
InfoStudio.hr