Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Pazinjani pobijedili - KK Policajac u krizi, 25. 01. 2009.

Povratnik u ekipu - Nenad PlivelićJoš jedan domaći poraz kuglača KK Policajca definitivna je potvrda krize u kojoj se nalaze već duže vrijeme. Ovim porazom "policajci" su dospjeli u situaciju koja ih u nastavku prvenstva usmjerava prema grčevitoj borbi za opstanak u trećeligaškom društvu.
Osim trenutno loše forme kuglači KK Policajca imaju problema i s ozlijedama pa na današnjoj utakmici 13. kola III. HKL zapad protiv KK Pazina nisu mogli računati na standardne igrače - Ivicu Gašparovića i Mirka Birača.
Tako su u prvom bloku igrača za domaće nastupili Marijan Stipetić i, nakon duže pauze, Nenad Plivelić. Marijan Stipetić je, iako se to od njega očekivalo i iako je dobro počeo u prvom setu, na kraju izgubio od Zajca za 22 čunja, dok je Nenad Plivelić teškom mukom uspio pobijediti Mandića za samo tri čunja prednosti.

  III. HKL zapad 13. kolo KK Policajac - KK Pazin

  13. kolo III. HKL zapad


U drugom bloku igrača za KK Policajac započeli su kapetan Tomislav Grdić i Branko Bajt. I dok je Branko Bajt odigrao do kraja, Tomislava Grdića je nakon dva seta zamjenio Mladen Hećimović. Međutim, gosti iz Pazina Flego i Lovrić bili su bolji i osvojili dva nova boda te povećali prednost u čunjevima na 123, što je bilo nedostižno za zadnji blok.
U tom trećem bloku Anton Marković odličnom igorm pobjedio je Gustina i osvojio bod za svoju ekipu te sa 582 srušena čunja zaslužio epitet igrača utakmice. Danko Gašparović je pak izgubio od Anzura pa je na kraju KK Pazin zasluženo pobijedio 6 : 2 odnosno 3328 : 3220.
U 14. kolu KK Policajac gostuje u Puli kod KK Uljanika, a utakmica se igra u slijedeću subotu u 17.00 sati.


Marijan Stipetić, Željko Zajc, Nenad Plivelić i Riko Mandić


Branko Bajt, Bruno Flego, Tomislav Grdić i Zoran Lovrić


Danko Gašparović, Goran Anzur, Anton Marković i Aldo Gustin 

 

 
InfoStudio.hr